Amplificador auditiu de sobretaula

Detalls del producte

Amplificador auditiu de sobre-mostreig

L'Audiència OTC G-10-B és una venda en línia calenta de l'Amazònia dels EUA i el millor amplificador de so digital digital Mini Audiòfon ITE Ajust de to i mida de la bateria de 13A Zinc d'aire per a pèrdua d'audició lleu o moderada.


Característiques de l'amplificador d'audició d'Amazon:

● Estil de color blau / beix

   Màxima OSPL 90 (dB SPL): 125 dB

   Rang de freqüència: 300Hz-4000Hz

● Disseny exclusiu d'orella

● Botó de volum ajustable

● Enceneu / desactiva el commutador


未 标题 -1B.jpg

Consells Adsound:

Com s'escolta?

L'audiència comença quan les ones sonores entren a l'oïda externa (la part visible de l'orella situada a l'exterior del cap) i es canalitzen pel canal auditiu, un passadís tipus tub, ple de petits pèls i petites glàndules que produeixen cera d'orella.

Al final del canal auditiu es troba l'orella mitjana que es compon del timpà i tres ossos petits, coneguts pels laics com el martell, l'enclusa i l'estribo. Quan les ones de so copegen el timpà, vibra i, al seu torn, mou el martell. El martell mou l'enclusa, que mou l'estribo, transmetent les vibracions cap a l'oïda interna. Les funcions de l'orella mitjana amplifiquen el so, de manera que la pèrdua auditiva significativa pot derivar de qualsevol interrupció en qualsevol de les seves parts.

L'oïda interna consisteix en la cóclea i el nervi de l'oïda. Converteix les ones sonores en impulsos nerviosos que viatgen al cervell mitjançant el moviment de petites cèl·lules de pèl. És el cervell el que permet escoltar ... sempre que el missatge que rebi no es distorsioni a causa dels problemes del procés que acabem de descriure.


Per què es pot escoltar la veu de xiulet quan es fan servir els auditius?

La zona de contacte dels auriculars i l'oïda està estrictament tancada, el so amplificat es filtra des de les esquerdes i torna al micròfon per ampliar-se per produir el xiulet. Aquest fenomen és similar al nostre aullido comú que el micròfon proper al parlant.

(1) La mà o un objecte proper a l'audiòfon, a causa d'una part del reflex del so a la palma o l'objecte i torna al micròfon a amplificar encara més.

(2) L'audiòfon no està completament inserit en el canal de l'oïda ni tampoc el segell estret amb la paret del canal de l'orella, les filtracions de so amplificades i retorna el micròfon.

(3) Una gran quantitat de cera a l'oïda, a causa de l'embolia de la cera, els reflexos sonors amplificats a la cera nova i al micròfon, també pot generar una retroalimentació.

 

Com evitar el xiulet?

(1) Ajusteu el botó del volum de l'audiòfon a la posició "1" i, després, inseriu-lo a l'orella connectada al màxim, ajusteu el volum a la posició més clara.

(2) Si la tapa de l'oïda no pot connectar-se bé, canvieu-la a les altres orelles enganxades a l'oïda adequades, no filtri l'aire.


Un dispositiu d'assistència auditiva Amplificador de so D elevat

1. Termes i condicions:

Termes de pagament: PayPal, Western Union, MoneyGram, T / T disponibles

Temps de lliurament: 2-5 dies

Enviament de manera: DHL / FedEx / TNT / UPS, o Per via aèria, per Sea-shipping

Garantia: 1 any i servei gratuït de per vida

Skype: roger.cctv

Correu electrònic: info @ byvisiontech.com, info @ great-ears.com

Lloc web: www.byvisiontech.com

Hot Tags: Amplificador auditiu de venda lliure, fabricants, proveïdors, venda a l'engròs, baix preu
Investigació

You Might Also Like