Amplificador auditiu New Ox Sound

Detalls del producte

New OxSound Hearing Amplifier of Micro Ear hearing aid

L'ítem G-16D és un audífono digital de Super mini 2 canals d'audició de Great Ear, un amplificador d'audició invisible

Avantatges:

Disseny minúscul de la puntada - discret i invisible per adaptar-se als dispositius d'audífons digitals d'orella, extremadament petits i lleugers

So natural de vidre: xips digitals d'alta qualitat amb reducció de soroll, un receptor d'armadura equilibrat proporciona un so de cristall precís fins i tot en volum reduït.

Bateria extra duradora: un baix consum i un volum potent, una sola bateria d'aire zinc A10 (bateria de mida 10) funcionarà durant 150 hores

Fàcil maneig: llest per a usar sense afinació complexa, gran disseny de mànec rotatiu per ajustar fàcilment el volum per les ungles i les ungles   Intercanviables per a les dues orelles (adequades per a l'oïda esquerra i dreta)

 

Característiques:  
Sortida màxima de so: ≤ 115 dB
Guany de so màxim: ≤ 40 dB
Distorsió d'ona harmònica: F @ 1000 Hz ≤ 1%
Rang de freqüència: 300 ~ 5000 Hz
Soroll d'entrada: ≤ 14 dB
Bateria: bateria de botó d'aire zinc A10
Voltatge de treball: DC1.5V
Corrent de treball: ≤2 mA

 

Informació dels productes dels audiòfons digitals OxSound ITC G-16D:

G-16D HA

 

Oxsound assenyalant A:

- Ajusteu el volum al mínim abans d'usar-lo.
- Trieu un tap de taps de mida lleugerament més gran per evitar xiulets.
- Augmentar el volum gradualment per evitar un augment sobtat del so.
-Si escolteu un aullido, comproveu que l'oïda (gel de sílice) sigui apropiat i si la mida de l'endoll és apretada, l'elecció apropiada dels taps per als auriculars i els connectats, assegureu-vos que no hi hagi fugues d'aire.
- Si us plau, regularment, netegeu els connectors de les orelles o els motlles de les orelles per garantir l'ús normal dels audiòfons.
- Utilitzeu durant llargs períodes de temps, retireu les bateries per evitar components d'audiòfons d'erosió de la pèrdua de la bateria.


Oxsound assenyalant B:

Si no teniu cap àudio , feu un pressupost aproximat:

No hi ha cap problema amb la comunicació del llenguatge normal. Només en ocasions, escoltar el diàleg d'altres persones no és clar. El nivell mitjà de pèrdua d'audició generalment és inferior a 45 decibels

Escoltar als altres ha de prestar atenció a l'escolta. Uns altres no poden escoltar el so i veure la televisió en gran volum. El nivell mitjà de pèrdua auditiva és de 50 a 55 decibels.

Uns altres han de parlar en veu alta per ser escoltats. En general, el nivell de pèrdua d'audició no és inferior a 60 decibels

Hot Tags: nou amplificador d'audició sonora de bou, fabricants, proveïdors, majorista i de baix preu
Investigació

You Might Also Like