GNHearingAID

Per obtenir informació sobre els audiòfons Earsmate de GNHearingAid China, visiteu el lloc web awww.EarsMate.comper conèixer cada model i fer una selecció. També podeu fer clic al botó "contacteu-nos ara" i enviar-nos un correu electrònic per obtenir més informació sobre el model que desitgeu. Si encara necessiteu ajuda, el servei d'atenció al client és una trucada telefònica o bé podeu fer servir el xat emergent a Wechat: (86) 18565775544

best hearing amplifier amazon 2020

Earsmate GNHearingAid Els més venuts

Earsmate té quatre models d’audiòfons més venuts que s’adapten a la pèrdua d’audició de lleu a moderadament greu a la xarxa dewww.gnhearingaid.com. Si necessiteu audiòfons earsmates amb un suport més avançat, considereu un dels nostres audiòfons més venuts. Els que prefereixen els productes fets a l’Earsmate China i no els interessa un ajust personalitzat haurien de consultar GNHearingAid. La companyia ofereix dispositius registrats per la FDA amb un estalvi substancial de costos.
Earsmate G17és un audiòfon Cic recarregable bàsic que ajuda a la pèrdua auditiva comuna. El G17 GNHearingaid és l’opció de menor cost i és perfecte per a entorns més silenciosos, per a ús a casa o per a pèrdues d’audició subtils.
Earsmate G11és gairebé invisible al canal auditiu amb tecnologia digital avançada. Els audiòfons G11 Cic tenen una reducció de soroll i processament de senyal de 8 canals de configuracions per emetre un so clar. Podeu escoltar si esteu en multitud o a casa veient la televisió.
Earsmate G25Inclou una bateria recarregable d’ió liti i micròfons direccionals intel·ligents per a una audició enfocada. El G25 també cancel·la el soroll de fons i té un mode d’escolta de 4 canals per a entorns de freqüència diferents.