Earsmate Audiòfons Marques 2020

Marques d'audiòfons earsmate 2020

Aquesta empresa de productes audiòfons es troba a Year of 2016 a la província de Zhongshan Guangdong de la Xina. És un fabricant de ràpid creixement en els camps d'R+D,disseny i venda de la novaCompany d'orelles® d'audiòfon digital de marca, audiòfon OTC, audiòfon bluetooth, amplificador auditiva i amplificador de so personal (PSAPs) dispositius auditiva. Com el fabricant de productes d'audiòfons professionals, les nostres capacitats altament integrades és l'objectiu de proporcionar als nostres clients una resposta ràpida, gran volum, alta qualitat i servei OEM / ODM, però solucions d'audició de baix cost, incloent el disseny de PCB, modelat d'habitatge i personalització de programari.

202011g

La nostra empresa també va invertir i unir la Byvision per desenvolupar i proporciona varietats d'audiòfons i amplificadors auditiva, com ara el digital, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, audiòfon bluetooth, audiòfon recarregable i audiòfon sense fils. La majoria dels nostres productes auditos han estat aprovats per una sèrie de certificats de qualitat (CE / ROHS / FCC / ISO / FDA, etc) com per cooperar amb els EUA, Europa i tot el mercat exterior. Ara tenim diverses sucursals a la Xina, per exemple Guangzhou City i Shenzhen City.Welcome per visitar-nos en qualsevol moment. Esperem cooperar amb vostè. Sens dubte oferir el producte de qualitat, preu assequible i 100% de satisfacció servei postvenda i garantia de 12 mesos!

Earsmate DHA

La companyia sempre s'ha adherit a la "qualitat primer, client primer" propòsit corporatiu, mantenir la millora contínua i la innovació per complir amb el mercat com la política de gestió i "defecte zero, zero queixes" com l'objectiu de Gestió de la Qualitat.

Amb la missió principal "Per a l'oïda de Niça i la vida agradable", Creiem sincerament que un dispositiu d'audiòfons company d'orelles tan gran portarà una vida agradable als clients. Ja sigui per a un mateix, amics, escoles o socis, el gran Earsmate fàcil d'utilitzar i audiòfons assequibles seria la gran opció per a les persones amb discapacitat auditiva.

Per a una bona audiència i la vida agradable, començar a posar-se en contacte amb nosaltres ara!


Tingueu en compte, per a més clients de pagament de negocis convenient, proporcionem un nou compte bancari amb nom de beneficiari de (Ding Jian Bing Co, Ltd (anglès))a la Xina continental a continuació:


Bank details