Bateries per a audiòfons Siemens recarregables

Detalls del producte

Les bateries dels audiòfons Siemens recarregables , millorades amb carregador USB per EarsMATE ARA !!!

El nou audiòfon digital Earsmate G26X serà igual als audiòfons siemens amb bateries recarregables i sortida de so de 135dB, 65dB, mode pre-programa de 4 canals, 16 bandes de freqüència, cancel·lació de retroalimentació reducció del soroll del vent mitjançant el disseny únic i l'últim disseny d'àudio digital tècnic. , adequat per a una forta i forta pèrdua auditiva.

image

Quan puguis comunicar-te amb els que t’envolten i gaudir de tots els meravellosos sons de la vida, Everyday Sounds Better mentre utilitza els audiòfons Earsmate només paga un 10% de preus recarregables dels audiòfons.

G26X DHA Data

A la fàbrica EarsMATE Hearing Aid Factory, entenem l’oïda i ens preocupen pels nostres clients. Nosaltres només oferim la marca més avançada del món i audiòfons 100% nous a preus extremadament baixos . Els nostres preus dels audiòfons valoren els més baixos del mercat. Tots els nostres serveis es proporcionen sense cap càrrec a @ www.earsmate.com .

DHA G26X

El audiòfon digital Earsmate DHA adapta l’última tecnologia d’energia recarregable amb la millor bateria de ions de liti, ve amb el carregador USB DC5V portàtil que compatible amb l’adaptador de telèfon Android per a la càrrega d’energia senzilla i convergent en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

No dubteu en contactar amb EUA per millorar la vostra audició i vida ara mateix !!!

Earsmate compta amb un equip de professionals de l'audició personal que us poden ajudar a avaluar els productes de l'audiòfon i orientar-vos cap a la selecció adequada per a les vostres necessitats auditives. L’accés a un expert continua després de la compra, sempre que utilitzeu el dispositiu auditiu Earsmate. Els nostres professionals us poden ajudar a adaptar-vos al vostre dispositiu, a la vostra configuració i a qualsevol pregunta que us surti.

Hot Tags: Xina siemens bateries per a audiòfons recarregables, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like