Nou auditori Cic invisible invisibles de Earsmate 2020

Detalls del producte

Nou audiòfon cic invisible invisible per a earmate 2020

Si voleu escoltar millor, però no esteu segurs que esteu preparat per un audífon, és hora de provar els audiòfons Earsmate. Earsmate audic devic és un nou tipus assequible d’aparells auditius, que és tan petit que s’adapta de forma invisible al seu canal auditiu on ningú no el pot veure. És còmode, assequible i està dissenyat per funcionar bé amb nivells de pèrdua auditiva entre lleu i moderat.

Característiques:

2/4/8/16 canal de processament digital WDRC

-16 bandes de freqüència

- Apte per a una pèrdua auditiva del 40%

-Tona ajustable i de memòria si s’apaga

-Control del volum a dit

-Ajuda al cic completament invisible del disseny

- # A10 Bateria i baix drenatge

CIC Hearing aid Earsmate


Pot ser que tingueu problemes en escoltar el que diu la gent o que comenceu a perdre's els sons que vau sentir, però no esteu segurs que podeu permetre-vos un audiòfon o si fins i tot esteu disposats a usar-ne un. Especialment una que la gent pot veure. Això és el que et fa a punt per a l’audiòfon Earsmate cic ARA !!

El nou EARSMATE CIC s’adapta perfectament al conducte auditiu, de manera que ningú però sabràs que hi és. És assequible, còmode, desmuntable i llest per portar-lo en una sola visita. Millor encara, la seva mida petita i la col·locació del canal auditiu aprofiten l’acústica natural de l’orella per obtenir una qualitat sonora que cal sentir per creure.

CIC in ear 110

Els productes auditius auditius Earsmate Cic estan dissenyats per a persones que presenten una pèrdua auditiva lleu a moderada. Com que no estan dissenyats per afrontar un deteriorament greu / profund, no cal fer una prova auditiva o recepta per adquirir audiòfons Earsmate. Simplement inicieu la sessió al lloc web www.earsmate.com o truqueu directament a Earsmate per adquirir el vostre dispositiu auditiu preferit. També podeu provar Earsmate en persona a la fàbrica disponible a la Xina.

A més d’aquests nous models d’aparells auditius cic, Earsmate ven dispositius auditius d’oïda Bluetooth, audiòfons Ric i aparells audiòfons recarregables.

Hot Tags: Nova audiòfona invisible de la Xina per earmate 2020, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like