Mini audífons de vendes ràpides en l'amplificador d'audició de les orelles per a la pèrdua d'audició

Detalls del producte

Es tracta d'una venda calenta de Mini Audiòfons, un amplificador analògic mini auditiu per a la pèrdua auditiva de pèrdua lleu a severa.

En l'oïda dispositius (ITE) d'audiòfons encaixen en el bol oïda externa (anomenada la petxina ). Si són més grans, aquests són més fàcils d'inserir i poden contenir funcions addicionals.

Nom del producte: Audiòfon analògic G-10

● Audiòleg ITE

  Pic OSPL 90 (dB SPL) 115 dB

  Rang de freqüència 300Hz-4000Hz

● Botó de volum ajustable

● Enceneu / desactiva el commutador

● Audiòfons analògics, audiòfons digitals recarregables, amplificadors auditius auditius, ITE, models CTC disponibles

 

Especificació del producte:

Producte

MINI A l'audició de l'audició ITE

Dades tècniques

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Model

G-10

Peak OSPL 90 (dB SPL)

115 dB

Guany de so

≤ 30 dB

Distorsió total d'ona harmònica

≤5%

Rang de freqüència

300Hz-4000Hz

Entrada de soroll

≤ 40 dB

Bateria d'aire de zinc

AG5 o A13

Consum energètic

DC 1.5V, corrent: ≤ 5mA

Interruptor de corrent altern

Sí, botó On / Off

Funcionament de la bateria

Temps de treball de 20 a 30 dies

Paquet

Caixa de color: 3.5 * 8.5 * 10 cm / unitat, Pes brut: 70 g / unitat

Certificats aprovats

CE, FCC i ROHS, i la FDA 2017

 

Consells per a l'audició:

Què són els auditius analògics i els audiòfons digitals?

SIDA analògiques converteixen les ones sonores en senyals elèctrics, que són amplificades. Els audífons analògics / ajustables són personalitzats per satisfer les necessitats de cada usuari. L'assistència està programada pel fabricant d'acord amb les especificacions recomanades pel seu audiólogo. Els audiòfons analògics / programables tenen més d'un programa o configuració. Un audiólogo pot programar l'ajuda mitjançant una computadora, i pot canviar el programa per a diferents entorns d'escolta: des d'una habitació petita i tranquil·la fins a un restaurant ple de gent a grans espais oberts, com ara un teatre o un estadi. Els circuits analògics / programables es poden utilitzar en tots els tipus d'audiòfons. Els ajuts analògics solen ser menys costosos que els ajuts digitals.

Ajudes digitals converteixen les ones sonores en codis numèrics, similar al codi binari d'un ordinador, abans de l'amplificació d'ells. Com que el codi també inclou informació sobre el so o la intensitat del so, l'assistència es pot programar especialment per amplificar algunes freqüències més que altres. El circuit digital proporciona a l'audiólogo una major flexibilitat en l'ajustament de l'ajut a les necessitats dels usuaris i en determinats entorns d'escolta. Aquests ajuts també es poden programar per centrar-se en sons que provenen d'una adreça específica. Els circuits digitals es poden utilitzar en tot tipus d'audiòfons.

Hot Tags: Vendes en calent mini auditiu a l'amplificador d'audició de les orelles per a la pèrdua d'audició, fabricants, proveïdors, venda a l'engròs i baix preu
Investigació

You Might Also Like