Amplificador de so d'auriculars Audiòfon de so avançat digital ITE Mini recarregable a l'audició de l'audició Tono ajustable

Detalls del producte

Amplificador d'auriculars Avançat de so digital Audiòfons ITE Mini recarregable a l'audició de les orelles Tono ajustable , que pot funcionar durant 40-50 hores.

 

M odel No .: G-18

Nou tipus USB Audiència recarregable de l'ITE

+ Disseny únic ITE a l'oïda

+ OSPL màx. 90 (dB SPL): 120 dB

+ Rang de freqüència: 450Hz-4000Hz

+ Botó de volum ajustable

+ Commutador d'encès / apagat d'encès

+ paquet inclòs: manual d'usuari, Earplug, adaptador de corrent USB, cable i suport de càrrega

 

Audiòfons digitals, audiòfons digitals, audífons recarregables, amplificadors auditius d'audició, ITE, models CTC disponibles

 

 

Un dispositiu d'assistència auditiva Amplificador de so D elevat

Termes i condicions:

Termes de pagament: PayPal, Western Union, MoneyGram, T / T disponibles

Temps de lliurament: 2-5 dies

Enviament de manera: DHL / FedEx / TNT / UPS, o Per via aèria, per Sea-shipping

Garantia: 1 any i servei gratuït de per vida

Contacte en línia: WhatsApp 0086 185 65 775544

Correu electrònic: info@byvisiontech.com

Lloc web: www.byvisiontech.com i www.adsoundtech.com


Amplificador de so digital de so Dispositiu d'audició

Des de 2008, BYVision Science Technology Ltd s'ha convertit en el fabricant i proveïdor professional de dispositius sanitaris, audiòfons, amplificadors de so, audiòfons BTE, audiòfons recarregables, audiòfons invisibles, audiòfons digitals, Audiòfons ITE, Audiòfons CIC, Audiòfons de butxaca i Mini Audiòfons, Monitor doppler fetal, Monitor de pacient, Oxímetro de pols, Oxímetro de polze de dit, Adsound, Audiòfon BTE digital, Fabricants i proveïdors d'audífons ITC, ubicats a Shenzhen de la Xina. "East Silicon Valley", amb 2.000 milions de dòlars com el primer capital registrat. Benvingut a la venda a l'engròs Audiòfons assequibles, audiòfons digitals, Ajudes BTE, audiòfons recarregables, mini audiòfon de nosaltres adsound.

Audiòfons per a pèrdua d'audició lleu o moderada

Les persones amb pèrdua d'audició lleu i amb altes mancances percebudes sovint són bones candidates per a audífonos. La tecnologia d'assistència auditiva ha recorregut un llarg camí, i els dispositius actuals són elegants, elegants i adaptables a qualsevol grau de pèrdua d'audició. Hi ha assistències auditives per a cada estil de vida i pressupost.

Hi ha bones notícies per als usuaris d'audiòfons amb pèrdua auditiva lleu. En primer lloc, tindrà més opcions de tipus i estils d'audiòfons a la vostra disposició en comparació amb algú que ha experimentat una pèrdua d'audició fins arribar a ser profunda. És possible que també pugueu utilitzar ajudes auditives més petites. Com que els vostres auditors no necessiten treure tant so, necessitaran canvis de bateria menys freqüents en comparació amb algú que necessiti dispositius potents.

Aconseguir ajuda

Fins i tot si no esteu preparat per a les audiòfons, és important controlar la progressió de la pèrdua auditiva lleu i moderada. Obteniu una prova de base amb un professional de la salut auditiva, conegui un proveïdor d'audiòfons, com la marca Adsund, els grans oïdes de la Xina, que inclou els productes que inclouen l'amplificador de so i els tipus d'ajudes auditius de l'audífono BTE (darrere de l'orella ), Audiòfons ITE (audífons), Audiòfon digital, Audiòfon recarregable, Audiòfons invisibles, Audiòfons micro mini, CIC mode i molt més.

Hot Tags: amplificador de soroll de so auditiu d'àudio digital avançat mini recarregable per audiòfon ajustador, fabricant, proveïdor, venda a l'engròs, preu baix
Investigació

You Might Also Like