audiòfon digital amb reducció de soroll

Detalls del producte

Auditiva digital de 16 canals Earsmate, amb reducció de soroll i cancel·lació de comentaris

Amb la tecnologia que s’adapta a les preferències de so, millorant la claredat de la parla filtrant sorolls no desitjats reduint el soroll de fons, sentit del so amb accessoris, micròfons de direcció per a la gestió del soroll i cancel·lació de comentaris.

Característiques:

* Circuit de 100% igital més recent

* Càrrega recarregable de 4 hores, d’execució de 30-35 hores.

* Processament de senyal multi canals: amb diversos canals d’amplificació, el so rebut es divideix en 16 bandes de freqüència diferents per analitzar, processar i repetir de forma separada.

* Optimització de detecció de sincronització de sorolls sonors

* Reducció del soroll adaptatiu per reduir el soroll de fons

* Cancel·lació de comentaris acústics

* Nivells de volum digitals: amb to ràpid, coneixeu clarament el nivell de volum.

* Una operació amb els dits: canvia fàcilment el volum i el programa, s’ajusta al seu entorn d’escolta.

* Memòria automàtica: si el dispositiu està apagat, el programa i la selecció de volum sempre es mantenen igual fins que l’usuari l’hagi canviat.

4 Mode digital commutable:

1. Mode tranquil:

Utilitzant l’ambient tranquil. Hi ha molt de so de baixa freqüència al lloc tranquil i el mode tranquil pot restablir aquest so gairebé. En especial, l’audiòfon pot capturar un so molt petit i processar-lo, a més, l’audiòfon pot eliminar el soroll normal per augmentar la relació de senyal i soroll per assegurar-se que no danyi el so original.

2. Mode negre:

S’adapta a l’entorn molt sorollós. Amb la tecnologia de reducció de sorolls de màxim grau, agafar exactament el senyal de veu i separar el soroll per augmentar la comprensió de la veu en un entorn sorollós.

3. Mode d’interior:

Baseu-vos en el mode silenciós, optimitzant el senyal de veu per a l'espai interior eco i reverberació per gaudir d'una millor experiència auditiva. Milloreu la definició de so reduint la baixa freqüència i augmentant el senyal d'alta freqüència.

4. Mode exterior:

És un compromís amb el mode silenciós i el mode de soroll. Per una cosa, assegurar la qualitat auditiva del so normal en un entorn exterior, per una altra cosa, restringir el soroll inesperat per eliminar la interferència del so normal.

Earsmate Nou Recarregable Auditiu Digital RIC G-28D RIC

G-28d EarsMate RIC 副本

Hot Tags: Audiòfon digital de la Xina amb reducció de soroll, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like