Nova alta qualitat polit RIC d'audiòfons BTE G-RIC per Adsound el 2017

Detalls del producte

Nou retallador de qualitat RIC d'audiòfons BTE G-RIC de Adsound el 2017

Com el fabricant d'audiòfon, anem a llançar el nou desenvolupament RIC audiòfon el 2017.


Aquí és més informació sobre els audiòfons RIC:


Audiòfon RIC

RIC és un acrònim utilitzat descriure un estil d'audiòfon. Es troba a receptor-a-canal. Aquest estil d'audiòfon és també a vegades denominat Eid (receptor-a-orella), o RITE (receptor-a-la-orella). RIC audiòfons tenen un micròfon i processador de so en una carcassa que es troba darrere l'orella. Això darrere de la porció d'orella de l'audiòfon té un petit filferro corrent al voltant de l'orella i en el canal auditiu, que es coneix com "receptor" i té un parlant a l'extrem d'això que es troba en el canal auditiu. RIC audiòfons són els audiòfons més populars en el mercat, però un tir llarg.

Gran avantatge d'audiòfons RIC
RIC audiòfons (sovint de vegades anomenats obert-fit audiòfons), són, de lluny, l'estil més còmode d'audiòfon en el mercat. Després d'uns minuts d'usar-los, moltes persones completament oblidar que són a les orelles.

Desavantatge més gran a RIC audiòfons
El receptor (orador) que es troba dins l'orella, ha de ser canviat en cada any o dos. Gradualment aconsegueixen fràgils o es veuen afectats per la humitat i deixar de treballar completament. En aquell moment, el vostre proveïdor d'audiència ha de canviar a terme la peça, que només pren uns minuts, però pot ser un problema per a alguns.


Hot Tags: nova alta qualitat polit ric d'audiòfons bte g-ric per adsound el 2017, fabricants, proveïdors, a l'engròs, baix preu
Investigació

You Might Also Like