Top Ebay en línia i Amazon Shopping Mini oïda auditiva petita al canal ITC Audiòfon Adsound Ear Amplifier amb bateria de mida # 10 treballant 150 hores

Detalls del producte

Top en línia d'Ebay i Amazon compres mini audiòfons petits al canal Auxiliar d'ITC amplificador d'auriculars adsound amb bateria de mida # 10 que funciona 150 hores

Aquest és l'únic model petit G-15, dissenyat per a persones amb pèrdua d'audició lleu a moderada i pèrdua severa.

Detalls BG 副本 .jpg

* Petit únic al tipus de canal de l'orella

* Ajust de to de volum

* Sortida de so Max 120 dB

* Augment de so màxim 40 dB

* Entrada de soroll màxim 23 dB

* Rang de freqüència 200Hz-5500Hz

* Bateria Zinc Air 10A

* 150 hores d'horari laboral


A l'orella Ajustable mini audiòfon ITC

Especificació:

Producte

A l'orella Ajustable mini audiòfon ITC

Dades tècniques

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Model

G-15

Peak OSPL 90 (dB SPL)

125 dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

110 dB

Guany de so / màx

≤ 45 dB

Distorsió total d'ona harmònica

≤5%

Rang de freqüència

200Hz-5500Hz

Soroll d'entrada equivalent (dB)

30 dB

Bateria d'aire de zinc

A10

Consum energètic

DC 1.5V, corrent: ≤2mA

Interruptor de volum

Funcionament de la bateria

Dia de treball 15-20 dies

Mini mida del cos

Petita grandària del cos

Certificats aprovats

CE, FCC i ROHS, i la FDA 2017


Com funcionen els audiòfons? / Edit per adsound

Les audiòfons són diminutes, però són fortes en so, però, d'on prové tot el so? Més enllà de les seves petxines brillants, els audiòfons tenen minúsculs ordinadors que treballen incansablement per oferir-vos el millor so possible. Fer aquesta pregunta electrònica és 5 components clau. A continuació s'explica com funcionen.

Principals parts d'una audiència

Tot comença amb un micròfon. El micròfon de l'audiòfon rep el so entrant i l'envia a un amplificador, que processa el so per convertir-lo des d'un senyal analògic fins a un senyal digital. A continuació, s'envia al receptor que proporciona el so a l'oïda d'una manera que és més veritable a la vida.

Més sobre aquestes 5 peces d'audiòfon:

 • MICRÒFON: el micròfon ajuda a l'audiòfon a recollir sons des de fora de l'oïda. Hi ha diferents tipus de micròfons, tant omnidireccionals (sensibles al so des de totes les adreces) i direccionals (sensibles al so des d'adreces específiques).

 • AMPLIFICADOR: l'amplificador processa i enforteix la senyal de so del micròfon i la personalitza segons les seves necessitats individuals i la seva pèrdua auditiva. Fa que els sons que sentis siguin recognoscibles sense distorsionar-los. L'amplificador conté la majoria dels components i circuits electrònics de l'aparell auditiu en un microxip.

 • MICROCHIP: el xip és el sistema nerviós de l'aparell auditiu. Malgrat la seva mida micro, el xip és increïblement potent i pot manejar tot, des del processament del senyal fins a les comunicacions sense fils. El xip significa que els audiòfons poden ser més petits i utilitzar menys energia de la bateria.

 • RECEPTOR: el receptor o l'altaveu converteixen el senyal elèctric en so i l'envien a l'orella. La quantitat de so que surt depèn de la seva mida. Una pèrdua d'audició severa sovint requereix un audiòfon lleugerament més gran. Els receptors també vénen amb guàrdies de cera que ajuden a evitar que la humitat i la cera entrin a l'audiòfon.

 • BATERIA: Els motors de l'audiòfon, les bateries mantenen tot el funcionament corrent. La quantitat d'energia que utilitza un audiòfon varia molt, depenent de la seva mida, la quantitat de funcions i la forma en què s'utilitza.

Funcions d'Audiència

Molts auditors tenen més de cinc parts principals. Aquestes característiques poden incloure:

 • Telecoil : un telecoil és una petita bobina dins dels seus auditius. La bobina funciona com un petit receptor que recull senyals d'un sistema de bucle que actua com un camp electromagnètic. Les audiòfons amb un telecoil activat poden convertir aquest camp electromagnètic en un senyal de so. Només es amplifica el senyal del micròfon del sistema de bucle, i el soroll de fons es tanca. A través d'adsound, tenim el model d'audiòfon digital G-26 de la sèrie disposen de Telecoil.

 • Extensor d'audibilitat: l'Extensor d' audibilitat ajuda a persones amb pèrdua auditiva d'alta freqüència per escoltar sons de freqüència superior movent aquests sons a una regió de freqüència més baixa on és més fàcil escoltar-los. Els sons de la freqüència superior són importants per escoltar els sons "més suaus" com / s / i / t / en les veus de les dones i els nens i els sons aguts com el "ping" del microones.

 • Speech Enhancer - The Speech Enhancer és diferent als senzills sistemes de reducció de soroll, ja que no només amorteix el soroll, sinó que també amplifica el discurs. Quan escoltem un so, rarament estem en dubte sobre si es tracta de discurs o de soroll. L'Enhancer de la parla en els auditius moderns és capaç de distingir els dos de la mateixa manera que els nostres cervells: utilitzant el fet que el discurs consisteix en una sèrie de components de so diferents que es succeeixen a intervals breus.

 • Cancel·lació de comentaris: la cancel·lació de comentaris és una característica que pretén eliminar el xiulet i l'aullament causats per un micròfon i un altaveu massa propers. Amb els audiòfons, el xiulet de comentaris es produeix quan el so amplificat del canal de l'orella es filtra al micròfon d'audiòfon. Amb audífonos menys moderns, un xiulet o un so cridaner de l'orella d'algú podria indicar clarament que portaven un aparell d'audició.

 • El compressor : el compressor en un audiòfon és la característica que ajusta el guany segons l'entorn sonor actual i la pèrdua auditiva del client.

 • Comunicació sense fils : a Widex, hem desenvolupat la nostra pròpia tecnologia per garantir que els vostres auditors puguin comunicar-se entre ells, i amb el vostre televisor, telèfon mòbil o altres dispositius.

Hot Tags: Top eBay en línia i Amazones mini oients per a auditories petites al canal d'assistència auditiva d'itc Amplificador d'orelles adsound amb bateria de mida # 10 treballant 150 hores, fabricants, proveïdors, venda a l'engròs, preu baix
Investigació

You Might Also Like