Preparat per usar un petit audiòfon ajustable de petit Ite a l'amplificador de so a l'orella amb bateria A10 durant 150 hores

Detalls del producte

El model G-15 és un dispositiu de protecció auditiva ajustable per a petites adaptacions pràctic per a l’ús a l’ampli amplificador de l’orella amb bateria A10 durant 150 hores.

Dissenyat per a persones amb pèrdua auditiva de lleu a moderada i greus.

Detalls BG 副本 .jpg

* Extra petit En tipus orella

* Ajust del to de volum

* Sortida de so Max 125dB

* Benefici de so màxim de 45 db

* Soroll d’entrada màxim de 30dB

* Interval de freqüència 200Hz-5500Hz

* Mida de bateria Zinc Air 10A

* 150 hores de treball


Especificació de l'ajudant de l'auditori ITC:

Producte

Petits en el conducte auditiu Dispositius auditius

Dades tècniques

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Model

G-15

Pic OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

110dB

Guanatge de so / màx

≤45dB

Distorsió d'ones harmòniques totals

≤5%

Rang de freqüència

200Hz-5500Hz

Soroll d’entrada equivalent (dB)

30dB

Bateria de zinc

A10

Consum energètic

DC 1.5V, Corrent: ≤2mA

Commutador de volum

Funcionament de la bateria

Temps de treball 15-20 dies

Mini mida del cos

mida petita del cos

Certificats homologats

CE, FCC i ROHS, i la FDA 2017


Processament amb audiòfons [ edita per adsound ]

Tots els audiòfons electrònics tenen com a mínim un micròfon, un altaveu (normalment anomenat receptor), una bateria i circuits electrònics. El circuit electrònic varia entre els dispositius, encara que siguin del mateix estil. El circuit es divideix en tres categories segons el tipus de processament d'àudio (analògic o digital) i el tipus de circuits de control (regulables o programables).

  • Àudio analògic

    • Control ajustable: el circuit d'àudio és analògic amb components electrònics ajustables. L’audiòfon determina el guany i altres especificacions requerides per a qui l’utilitza i, a continuació, ajusta els components analògics ja sigui amb petits controls sobre l’audiòfon o mitjançant el fet que un laboratori construeixi l’audiòfon per satisfer aquestes especificacions. Després de l’ajust, l’àudio resultant no canvia més, a excepció de la sonoritat general que el portador s’ajusta amb un control de volum. Aquest tipus de circuits generalment són els menys flexibles. El primer audiòfon electrònic electrònic pràctic amb circuit d'àudio analògic ajustable es va basar en la patent US 2.017.358, "Hearing Aid Apparatus and Amplifier" de Samual Gordon Taylor, presentada el 1932.

    • Control programable: El circuit d'àudio és analògic, però amb circuits de control electrònic addicionals programables per un audiòleg, sovint amb més d'un programa. [36] Els circuits de control electrònic es poden arreglar durant la fabricació o, en alguns casos, l’audiòfon pot utilitzar un ordinador extern connectat temporalment a l’audiòfon per programar els circuits de control addicionals. L’utent pot canviar el programa per a diferents entorns d’escolta pressionant els botons del dispositiu mateix o d’un comandament a distància o, en alguns casos, el circuit addicional de control funciona automàticament. Aquest tipus de circuits són generalment més flexibles que simples controls regulables. El primer audiòfon amb circuits d'àudio analògics i circuits electrònics de control digital automàtic es va basar en la Patent nord-americana 4.025.721, "Mètode i mitjans per filtrar de manera adaptativa el soroll gairebé estacionari del discurs" de D Graupe, GD Causey, presentat el 1975. Aquest digital electrònic els circuits de control es van utilitzar per identificar i reduir automàticament el soroll en canals de freqüència individuals dels circuits d'àudio analògics i es coneixia com a Zeta Noise Blocker.

Hot Tags: La Xina està disposada a usar petits audiòfons regulables de petita ite en l'amplificador de so de l'orella amb una bateria a10 durant 150 hores, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like