New Mini ITE Digital Aid Aids Amplificador de so personal

Detalls del producte

New Mini ITE Digital Aid Sides Amplificador de so personal amb bateria A10


Micro assistència auditiva Model de producte G-16
Mini mida com la bateria d'AG13: només 0.95cm * 1.3cm * 1.9cm
Color corporal: beix
* A l'audiòfon del canal ITC

* per a la gent gran pèrdua d'audició lleu

* Invisible en el disseny de l'orella
* To ajustable

* Pico OSPL90 (dB SPL) 115 dB

* Sound Gain de 30 dB

* Soroll màx. 25dB
* Bateria d'alimentació A10 Zinc mida de la bateria d'aire

Details BG副本.jpg

Producte Micro Audiències invisibles per a la pèrdua d'audició lleu
Dades tècniques IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Model G-16
Peak OSPL 90 (dB SPL) 115 dB
Augment de so ≥30 dB
Distorsió total d'ona harmònica ≤ 5%
Rang de freqüència 300-4000Hz
Entrada de soroll ≤25 dB
Mida de la bateria de zinc A10
Consum energètic 1.5V DC, actual: ≤ 5mA
Interruptor de corrent altern sí, encès / apagat
Funcionament de la bateria temps de treball 7-10 dies
Embalatge caixa de color: 3.5 * 3.5 * 2 cm / unitat, pes brut: 50 g / unitat
Certificacions aprovades CE, FCC i la Directiva RoHS, i la FDA 2017


Preguntes freqüents edit per Adsound:

1. A les ajudes a les orelles

Els dispositius d'ajudes a l'oïda (ITE) s'adapten a l'orella externa (anomenada concha). Si són més grans, aquests són més fàcils d'inserir i poden contenir funcions addicionals. De vegades són visibles quan es troben cara a cara amb algú. Els audiòfons ITE són personalitzats per adaptar-se a l'oïda d'un individu. Es poden utilitzar en pèrdues d'audició greus o lleus. Els comentaris, un xiulet / xiulet causats per so (especialment so d'alta freqüència) es filtren i es tornen a amplificar, pot ser un problema per a les pèrdues d'audició severa. Alguns circuits moderns poden proporcionar regulació de comentaris o cancel·lació per ajudar-lo. La ventilació també pot provocar comentaris. Un vent és un tub col·locat principalment per oferir igualació de pressió. No obstant això, es poden utilitzar diferents estils i mides de ventilació per influir i prevenir la retroalimentació. Tradicionalment, les ITE no han estat recomanades per a nens petits, ja que la seva adaptació no es pot modificar tan fàcilment com l'earmold per a un BTE, i per tant l'ajuda hauria de ser reemplaçada amb freqüència com a greument greu. No obstant això, hi ha noves ITE fabricades amb un tipus de silicona que mitiga la necessitat de reemplaçaments costosos. Els ajuts auditius ITE es poden connectar de manera inalámbrica als sistemes FM, per exemple, amb un receptor de FM desgastat per un cos d'indució que transmet el senyal d'àudio del transmissor FM de forma inductiva al telecoil dins de l'instrument auditiu.

Els ajuts de mini-canal (MIC) o completament en canal (CIC) generalment no són visibles tret que l'espectador mira directament l'orella de l'usuari. Aquests ajuts estan destinats a pèrdues lleus o moderadament greus. Normalment, els CIC no es recomana per a persones amb una bona audició de baixa freqüència, ja que l'efecte d'oclusió és molt més notable. Els audiòfons completament en el canal s'adapten perfectament a l'orella. Gairebé no és visible.Si és petit, no tindrà un micròfon direccional i les seves petites bateries tindran una vida curta, i les bateries i controls poden ser difícils de manejar. La seva posició a l'oïda evita el soroll del vent i facilita la utilització de telèfons sense feedback. Audiòfons interns se situen profundament al canal de l'orella. Són amb prou feines visibles. Les versions més grans d'aquestes poden tenir micròfons direccionals. Estar al canal són menys propensos a provocar una sensació de connexió. Aquests models són més fàcils de manipular que els models més petits del canal, però encara tenen els inconvenients de ser bastant petits.

Els audiòfons a l'orella solen ser més cars que els equivalents de la part superior de l'orella, ja que són personalitzats a l'orella del pacient. A l'ajustament, un audiólogo pren una impressió física (motlle) de l'oïda. El motlle és escanejat per un sistema CAD especialitzat, resultant en un model 3D de l'oïda exterior. Durant la modelització, s'insereix el tub de ventilació. El shell modelat digitalment s'imprimeix amb una tècnica de prototipatge ràpid, com ara estereolitografia. Finalment, l'ajuda es munta i s'envia a l'audiólogo després d'un control de qualitat.

2.Invisible en audiòfons de canal

L'estil d'audició d'audífonos del canal (IIC) invisible encaixa perfectament a l'interior del canal de l'oïda, deixant visible poc o cap rastre d'un audiòfon instal·lat. Això es deu a que s'adapta més al canal que altres tipus, de manera que està fora de visió, fins i tot quan es mira directament a l'orella (concha). Un ajust còmode s'aconsegueix perquè la closca de l'ajuda es fa a mesura del canal d'orella individual després de prendre un motlle. Els tipus d'auditius invisibles utilitzen la ventilació i la seva col·locació profunda al canal auditiu per donar una experiència més natural de l'audició. A diferència d'altres tipus d'audiòfons, amb l'ajut de l'IIC, la major part de l'oïda no està bloquejada (oclogida) per una gran capa de plàstic. Això significa que el so es pot recopilar de forma més natural per la forma de l'oïda i es pot baixar al canal de l'oïda com ho faria amb una audiència no assistida. Depenent de la seva grandària, alguns models permeten a l'usuari utilitzar un telèfon mòbil com a comandament a distància per alterar la configuració de la memòria i el volum, en comptes de portar la IIC a fer-ho. Els tipus IIC són els més adequats per als usuaris de mitjana edat, però no són aptes per a persones més grans.

Hot Tags: el nou audífono digital mini ite ajuda a l'amplificador de so personal, fabricants, proveïdors, a l'engròs, a baix preu
Investigació

[[TD-You Might Also Like]]

[[ProListRandom]]