Nova marca Mini Audiòfon Invisible Amplificador de so micro amb zoom de zinc A10

Detalls del producte

Nova marca Mini Audiòfons Invisibles Micro amplificadors de so amb Zinc Air Mida de la bateria A10

Super mini mida i pes lleuger, que no es veu fàcilment;

Convenient per veure pel·lícules, gaudir del drama, assistir a reunions o tenir classes, us podria ajudar a escoltar el so amb claredat i veu;


Nova marca invisible al canal Audiòfon ITC G-16.

Especificació del producte:

Details BG副本.jpg

Producte

MINI A l'oïda Ajustable Audiòfon Micro Amplificador ITC

Dades tècniques

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Model

G-16

Peak OSPL 90 (dB SPL)

125 dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

115 dB

Guany de so / màx

≤ 38 dB

Distorsió total d'ona harmònica

≤5%

Rang de freqüència

500Hz-4500Hz

Soroll d'entrada equivalent (dB)

25 dB

Bateria d'aire de zinc

A10

Consum energètic

DC 1.5V, corrent: ≤2mA

Interruptor de volum

Funcionament de la bateria

Temps de treball 10-15 dies

Mini mida del cos

0,95 * 1,3 * 1,9 cm (mida de la bateria de la bateria AG13)

Certificats aprovats

CE, FCC i ROHS, i la FDA 2017


Nova marca per l'amplificador de so de ByVision & Great Ear i d'alta qualitat per a mini audífons;

Utilitzant consells per adsound:

1.Ajusteu el volum al mínim abans d'usar;

2. Augmentar el volum de manera gradual per evitar un augment sobtat del so;


Quina és la millor marca d'ajuda auditiva?

Tot i que tenim el propòsit de portar marques dedicades a proporcionar la tecnologia més avançada i productes d'alta qualitat, no hi ha una "millor" marca d'audiòfons. Tanmateix, fem que sigui un punt de col·laboració només amb els fabricants i les marques que ofereixen els audiòfons de qualitat més confiables que proporcionen un millor so i una salut auditiva general.

Més important que trobar la millor marca és trobar el millor aparell auditiu per a la seva pèrdua auditiva única i el seu estil de vida personal. En triar un aparell auditiu, cal tenir en compte diversos factors, incloent:

  • 1. Activitats diàries : en contextos socials sovint? Estàs físicament actiu? Els tipus d'entorns que se submergeixen diàriament són clau per determinar el tipus d'audiós adequat.

  • 2.Budget: Les ajudes audiències són una inversió costosa, de manera que voleu assegurar-vos d'establir un pressupost per endavant perquè no acabeu amb costos addicionals inesperats.

  • 3. Tamany: les orelles vénen en totes les formes i mides, i també ho fan els audiòfons. Connect Hearing ofereix diversos tipus d'aparells auditius que millor s'adapti a les seves necessitats i al seu nivell de confort. A més, si teniu problemes per veure o per controlar petits objectes, és possible que vulgueu considerar un audiòfon més gran que sigui més fàcil de netejar i controlar.

Tot i que hi ha molts factors a tenir en compte, treballar amb un professional d'atenció auditiva especialitzada és la millor opció per ajudar-vos a identificar el millor audiòfon per a la vostra pèrdua.

Trobeu el vostre millor audiòfon avui mateix! Truqui'ns a adsound per WhatsApp de 0086-185-65-775544 per programar una consulta d'audiència gratuïta o per reservar una cita en línia.

Hot Tags: Nova marca mini en l'audició d'oïda invisible micro amplificador de so amb zinc aire mida de la bateria a10, fabricants, proveïdors, venda a l'engròs, baix preu
Investigació

You Might Also Like