Amplificador d'assistència auditiva (CIC) completat a l'amplificador de veu de l'audímetre regulable invisible de canals petit i portàtil

Detalls del producte

Assistència auditiva Amplificador (CIC) Complet en el to del canal Ajustable Invisible Super mini audició Amplificador de veu Petit i portàtil Model G-16 Amb Zinc Air Tassa de la bateria 10


Nou mini-invisible 2017 d'Audiència Model de producte G-16 de ByVision i Great Ears
Color corporal: beix
● En el canal ITC tipus
● Disseny únic invisible a l'oïda
● Botó de volum ajustable
● Bateria d'aire Zinc A10

● Potència baixa de la mida # 10 treballant durant 100 hores

Detalls BG 副本 .jpg

Producte El volum d'ajudes per a microvisors invisibles s'actualitza
Dades tècniques IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Model G-16
Peak OSPL 90 (dB SPL) 115 dB
Augment de so ≥30 dB
Distorsió total d'ona harmònica ≤5%
Rang de freqüència 300-4000Hz
Entrada de soroll ≤25 dB
Mida de la bateria de zinc A10
Consum energètic 1.5V DC, actual: ≤1.5mA
Per a la pèrdua d'audició Pèrdua auditiva lleu i oïda dreta
Funcionament de la bateria Temps de treball 7-10 dies
Embalatge Caixa de color: 3.5 * 3.5 * 2 cm / unitat, pes brut: 50 g / unitat
Certificacions aprovades CE, FCC i la Directiva RoHS, i la FDA 2017


Consells Adsound:

1.Tipos de pèrdua d'audició

Podria pensar que la pèrdua auditiva és simplement una dificultat creixent en escoltar sorolls de baix volum, però és molt més complicat que això. En realitat, hi ha tres tipus principals de pèrdua auditiva que poden afectar l'adult mitjà:

  • 1. Pèrdua d'audició conductiva: es produeix quan el so no es condueix bé a través del canal d'orella exterior cap al tímpano i els ossos de l'oïda mitjana. Resulta en una capacitat reduïda d'escoltar certs nivells sonors, especialment els febles. Es pot corregir mèdicament o quirúrgicament.

  • 2. Pèrdua d'audició sensorial: es produeix degut al dany a la còclea, a l'oïda interna ia les seves vies nervioses al cervell. Malauradament, no es pot reparar mèdicament o quirúrgicament, i és la forma més comuna de pèrdua auditiva permanent.

  • 3. Pèrdua d'audició barreja: una combinació de pèrdua auditiva conductiva i sensorineural on hi ha dany a l'orella externa, mitja i interna o nervi auditiu. Aquesta pèrdua d'audició es pot reduir, però no s'ha reparat completament.

2. Manteniment d'ajudes intensives

Un audífono és un dispositiu valuós que cal manejar amb cura. Sempre és important netejar i mantenir l'audiòfon per obtenir el millor so i mantenir-lo funcionant durant els propers anys.

En general, és important gestionar acuradament els auditius. Consells per manejar els seus auditius:

  • Es recolza sobre la taula quan s'insereix i esborreu l'audició per reduir la distància que podria caure

  • Mantingui els seus audiòfons fora de les altes temperatures i la humitat

  • Tome les seves audiòfons abans de banyar-se, nedar, tenir tractament de radiació o utilitzar un assecador de cabell.

3. Limitació dels seus audiòfons

Independentment del tipus d'audiòfon, l'aigua o altres fluids no s'han d'utilitzar per netejar-la. En lloc d'això, netegeu la superfície de l'aparell d'audició amb un drap suau i sec i utilitzeu el pinzell i l'eina especials que s'inclouen amb l'ajut per netejar-lo al voltant de la sortida de so, l'obertura del micròfon i el vent.

Els audífonos poden veure's afectats per cera d'orella. Fins i tot una petita quantitat de cera pot provocar un mal funcionament dels audiòfons. Si el cèrcol acumula al voltant de la presa de corrent, retireu-la amb el drap o un petit raspall subministrat amb l'audiòfon. Si deixa que la cera s'assequi durant la nit, serà més fàcil d'eliminar.

Les audiòfones que s'utilitzen al canal de l'oïda, naturalment, entren en contacte amb l'auricular i, per tant, solen requerir una neteja més freqüent. És convenient comprovar l'audiòfon per a la cera i la brutícia cada cop que l'elimineu de l'orella. La neteja de l'aparell d'audició hauria de ser part de la vostra rutina diària, com fer cua amb les dents.

IMPORTANT: no inseriu res al propi micròfon.

Hot Tags: Amplificador d'audiòfon (cic) complet en to de canals ajustable invisible super mini auditor amplificador de veu petit i portàtil, fabricants, proveïdors, venda a l'engròs, preu baix
Investigació

You Might Also Like