Amplificadors auditives per a gent gran

Detalls del producte

Amplificadors auditives per a gent gran

Els amplificadors auditius per a gent gran no poden restaurar la capacitat auditiva per a persones amb discapacitat auditiva, però els ajuts per a amplificadors auditius poden millorar la capacitat auditiva i amplificar el so per a persones amb problemes d'audició.

Si voleu tornar a gaudir dels sons de la vida quotidiana, utilitzeu els amplificadors auditius d'Earsmate amagats a l'oïda i l'EarsMATE G-16 és una bona opció. Compta amb el millor preu del mercat que és assequible per a qualsevol pressupost basat en cost de fàbrica i cotització de la Xina. Aquest mini Amplificador d'Assistència Auditiva és molt petit, invisible, cosmètic, exquisit, Super mini mida i pes lleuger, que no es veu fàcilment, funciona amb la bateria de mida 10. els amplificadors d'audició G-16 per a gent gran són els més apropiats tant per a l'oïda dreta com per a l'oïda esquerra amb pèrdues lleus o moderades.

Els amplificadors d'audició EarsMATE per a gent gran són els més apropiats per a l'oïda dreta i l'esquerra amb pèrdues lleus o moderades.

A l'amplificador d'audició digital Ear Invisible G-16
Característiques:
1. L'amplificador d'audició s'adapta a una pèrdua lleu o moderada
2. Ajustar a vuit oïdes dreta o esquerra
3. Dispositiu d'audiòfon de l'orador de moviment
4. Sortida màxima de so: (dB) ≤ 115dB
5. Augment màxim (dB): ≤ 35 dB
6. Distorsió harmònica total: ≤ 5%
7. Soroll d'entrada (dB): ≤ 28 dB
8. Mini mini còmode només de 2/5 polzades
9. Unitat d'embalatge Pes de caixa: 50 gr
10. Pes lleuger: només 1,2 g
12. Garantia de 1 any

Els amplificadors d'audició digital EarsMATE G-16 per a gent gran tenen color blau i beig opcional

Amp Invisibel a l'oïda


Com els dispositius d'amplificadors d'audició, que poden amplificar la veu del món exterior. La pèrdua auditiva ancians pot escoltar el senyal de so amplificat usant amplificadors auditius i millorant la seva capacitat auditiva.

En la nostra paraula, moltes persones amb discapacitat auditiva, especialment les persones grans, no responen a moltes veus sense utilitzar amplificadors d'audiòfons. Per exemple, no poden escoltar el so de l'aigua bullida, no pot escoltar els sons passius dels vehicles a la carretera, etc. Aquestes condicions són molt perilloses, especialment per a gent gran. Després, utilitzant l'audició d'Earsmate, els amplificadors per a gent gran poden ajudar a aquestes persones amb problemes auditius a millorar la seva capacitat auditiva, poden prendre nota d'aquestes veus i respondre a un ventall de veus en el temps.

EarsMATE Amplificador d'audició ITC per a diagrames d'edat avançada

diagrama orella interior G16


L'embalatge inclou:
1x Compact Carry case
1x Audiència invisible
3x connectors d'orella per adaptar-se a la majoria d'orelles
Eina de raspall de neteja 1x
1x Zinc Air Mida de la bateria A10 (límit d'enviament)
1x Manual d'usuari


Com s'utilitzen els amplificadors d'auditius invisibles?

El Earsmate G-16 és un mini amplificador d'oïda interna per a gent gran amb pes lleuger i pot ser usat tant a l'oïda, és una bona opció quan observes el televisor, gaudeix del cinema, l'òpera, l'entreteniment i teniu classes i assisteix a la reunió. , l'ajudarà a recuperar l'audiència perquè pugui viure la vida que acostuma.

Hot Tags: amplificadors auditius per a majors, fabricants, proveïdors, majoristes i de baix preu
Investigació

You Might Also Like