Amplificador d'audició extern a l'orella amb el receptor de fil conductor de la tecnologia d'oci invisible Audiència auditiva

Detalls del producte

La FDA va aprovar l'amplificador d'audició externa a l'oïda G-28-RIC amb el cable operatiu Receptor d'Assistència auditiva de tecnologia oberta invisible amb receptor obert i obert confortable i discret en Canal com a millora de la pèrdua auditiva.


Característiques:

1.Peak OSPL 90 (dB SPL): 110 ± 5dB

2.HFA OSPL 90 (dB SPL): 105 ± 5 dB

3.Peak guany (dB): ≤ 40 dB

4. Guanys HFA / FOG (dB): 35 dB

5. Distorsió total d'ona harmònica: @ 500Hz 1%, @ 1600Hz 0.5%

Soroll d'entrada: ≤ 26 dB

7. Rang de freqüència: 200Hz ~ 4500Hz

8. Potència: DC1.4V, 1.0mA

9.Fit per a dreta o esquerra


Què hi ha a la caixa?

1x Color blanc i negre

Empunyadura de plàstic 1x

Mida de la bateria 2x de la bateria A13

1x Amplificador auditiu Ric

4x diferents taps d'orella

1x Manual d'usuari


Ajust obert RIC Amplificador d'audició FDA Dispositiu d'aprovació

Especificacions :

nom del producte

Amplificador auditiu Ric

Dades tècniques

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Model núm.

G-28-RIC

Peak OSPL 90 (dB SPL)

110 ± 5 dB

HFA OSPL 90 (dB SPL)

105 ± 5 dB

Guanys màxims (dB)

40 dB

HFA / FOG Gain (dB)

35 dB

Distorsió harmònica total

≤ 5%

Rang de freqüència

200Hz-4500Hz

Entrada de soroll

≤26 dB

Mida de la bateria

Bateria d'aire de zinc 13

Funcionament de la bateria

Darrer treball 300 hores

Consum energètic

Corrent: ≤2 mA

Volum ajustable

Roda de volum ajustable 1-4 nivell

Mode retallable

NH Trimmer, H-Alta freqüència, N-Baixa freqüència

Certificats aprovats

CE, FCC i ROHS, i la FDA 2018


Avantatges del producte:

Gaudeix d'una gran qualitat de so amb la tecnologia Advanced Audio Digital Amplifier disponible al mercat

1.Superior so

La qualitat digital del model G-28-RIC La bona ajuda per a audífers RIC és la millor amplificació sonora que ofereix els avantatges complets d'un amplificador d'audició de $ 300 a una petita fracció del cost. Aquests amplificadors auditius proporcionen una qualitat de so superior que us impressionarà dels sons que us falla.

2. Disseny ergonòmic

Hem construït aquests dispositius d'audició per adaptar-se còmodament darrere de les oïdes esquerra o dreta. El disseny lleuger i compacte fa que sigui còmode portar tot el dia. Ni tan sols et sentiràs portant-ho. Els audiòfons adsound són adequats tant per a dones com per a dones que necessiten augmentar la resposta d'alta freqüència.

3.Adjustable a les seves necessitats auditives

Els nostres amplificadors auditius únics es poden utilitzar amb un sol dit. Els amplificadors auditius ofereixen un control de volum de qualitat digital que permet ajustar el volum cap amunt o cap avall per adaptar-se a les necessitats auditives. També compta amb una tecnologia de reducció de soroll i cancel·lació de comentaris que redueix el soroll de fons.


Audiòfons - Preguntes més freqüents

Q 1: Hi ha tants oïdes per triar, necessito ajuda. Crec que tindria més sentit si conegués el que tenien tots els ajuts auditius. Quines peces fan tots els auditius?

A 1: Gran pregunta. És una gran idea conèixer les similituds de tots els auditius abans d'intentar jutjar les diferències. Hi ha quatre similituds primàries amb tots els audiòfons: un altaveu, un micròfon, una bateria i un amplificador. No hi ha cap desacreditat a totes les companyies d'audiòfons que hi ha, però al final del dia, el seu producte és simplement una combinació d'aquestes quatre coses.

Q 2: Sembla que hi ha una sèrie d'estils diferents d'audiòfons per escollir. Podeu esbrinar per mi els estils bàsics que existeixen?

A 2: ho teniu. Hi ha cinc estils principals que estan dissenyats tots els audiòfons.

A l'orella (ITE): l'ajust més comú: aquests omplen el canal de l'orella i són bons per a aquells amb pèrdua auditiva severa.

Darrere de l'orella (BTE): aquests audiòfons proporcionen més poder i són gairebé una necessitat per a persones amb pèrdua auditiva severa. Es tracta d'un nou estíptic del receptor en el canal Audiòfon RIC BTE

Al canal (ITC): bo per a lleus a greus, però no és ideal per a persones que no són molt bones amb petits botons i botons.

Completament al canal (CIC): són perfectes per a pèrdua d'audició mitjana a lleu. Són petits perquè no rebin molèsties del vent, però les piles més petites condueixen a un canvi més freqüent.

Els cinc estils d'audiència principals són interessants a considerar. Des d'un aparent audiòfons semblen semblants. Lluny. Hi ha moltes distincions.


Un dispositiu d'assistència sanitària d'assistència auditiva Amplificador de so D igital amplificador

Condicions de pagament ADS.jpg


Hot Tags: amplificador d'audició externa a l'oïda amb el receptor de fil conductor d'audiència invisible oberta tecnològica, fabricants, proveïdors, majorista i de baix preu
Investigació

You Might Also Like