Dispositius auditius en forma oberta

Detalls del producte

Dispositius auditius en forma oberta

Aquest nou model G-25D Earsmate és l’audiòfon recarregable de segona generació, elaborat per l’orella obsequiada i el tub sonor. De matí a nit, podeu confiar en la nostra solució recarregable. Només necessiteu 4 hores per carregar completament la bateria d’ió de liti proporcionant 40-50 hores de durada de la bateria. Fins i tot en streaming de televisió o entreteniment musical del moment, encara podeu gaudir de 30 hores de bateria. Si teniu pressa, la càrrega ràpida garanteix 3 hores de bateria en només 20 minuts.

Sound tube hearing aid G25D 2

L’auricular d’aquest audiòfon recarregable Earsmate és un suau de la tapa de silicona, molt més còmode que els accessoris perfectament ajustats de BTEs, CICs, etc. L’auricular obert permet ajustar els efectes d’oclusió.

Fàcil d'utilitzar i un muntatge còmode per a adults i gent gran:
Al mercat o a les botigues, la majoria dels aparells auditius són difícils d’utilitzar o ofereixen molt poc control.
Tanmateix, el nostre amplificador per a audiòfons G25D de bateria recarregable Earsmate del dispositiu de so personal és el disseny perfecte per adaptar-se còmodament a adults i gent gran de gent gran. Són portàtils, de pes lleuger i increïblement còmodes. No només això, sinó que estan equipats amb reducció de soroll i circuits digitals per al control de l'usuari final amb modes de freqüència de 4 bandes, cosa que no significa una retroalimentació més desagradable amb el micròfon, altaveu i el tub de so d'alta qualitat.
Dades tècniques:
1.Sound output (OSPL 90 / dB SPL): 135dB
2.Peak Gain (dB): 50dB
Range de freqüència (Hz): 300-4000Hz
4.Distribució: 800Hz: 3%, 1600Hz: 3%
5. Soroll d’entrada equivalent (dB): 28dB
6. 4 mode preprograma:
Ampla freqüència
Alta freqüència
Freqüència mitjana
baixa freqüència
7. Voltatge: DC3.7V
8.Current: ≤2mA
9. Temps de càrrega (H): 4 ~ 6

10. Temps de treball (H): 40-50 hores

Embalatge que inclou totes les peces i accessoris:

Sound tube hearing aid G25D packing

Avantatges i desavantatges dels audiòfons en forma oberta:

Hi ha moltes similituds entre els audiòfons en forma oberta i els aparells posteriors a l'oïda. Els dos dispositius estan formats per una caixa de plàstic que es recolza darrere de l'oïda que es connecta al conducte auditiu mitjançant un petit tub. Tanmateix, la caixa i el tub dels audiòfons en forma oberta són substancialment menors que els audiòfons darrere de l’oïda. El factor que diferencia els audiòfons en forma oberta de la resta és que el seu disseny permet que l’oïda es mantingui ventilada. Això permet que els sons de baixa freqüència entrin a l’orella sense amplificació addicional. Això ofereix una experiència més còmoda i natural als que presenten una pèrdua auditiva de lleu a moderada capaços de sentir sons de baixa freqüència sense amplificació. Es consolida més el fet que els oients no acaben sentint el seu propi parlar, tos, mastegar o altres sorolls que distreuen.

Hi ha alguns inconvenients per obrir audiòfons adequats, especialment per als usuaris amb problemes auditius greus. A elevats nivells d’amplificació (necessaris per a persones amb greus pèrdues auditives), els dispositius d’adaptació oberta solen patir sorolls de retroalimentació. A les persones amb escassa destresa o motricitat fina poden trobar-se difícils d’operar aquests petits dispositius. A més, aquest tipus de petit audiòfon requereix bateries molt petites que caldrà canviar o carregar regularment.

Per conèixer més productes per a audiòfons Earsmate, podeu accedir als EUA aquí:

WhatsApp / Wechat: (86) 185 6577 5544

Correu electrònic: sales@earsmate.com

Lloc web: www.earsmate.com , www.oxsound.com  

Hot Tags: Xina: audiòfons en forma oberta, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like