Nova audiòfon sonora a l'audiòfon Mini Sound Ear a les vendes

Detalls del producte

Nou audiòfon sonor a l'audiòfon Mini Sound Ear a les vendes 2020

L’instrument G-10 és un nou producte amplificador de so amb l’ajust de tonalitat de volum i l’interruptor d’energia que s’ajusta al audiòfon TIC, conté l’electrònica, els controls, la bateria, el micròfon i sovint l’altaveu. És un mini audiòfon de nova marca de Earsmate com a 10 millors fabricants de productes auditius per al guardó de la Xina per l'Audiència de l'Associació Indústria.

Amplificador PSAP G10 a l'orella

Detalls del dispositiu EarsMATE Hearing Aid G-10:

Earsmate G10 en els audiòfons

KIT COMPLETA ITC Inn er Ear G-10 - El kit inclou la següent foto:

Paquet PSAP G10

Avançat EarsMATE Amplificador auditiu ite Ajuts auditius Dispositius assistencials Instal·lació de bateries

La instrucció de reemplaçament de la bateria G10 per Earsmate

Si esteu pensant a comprar un nou audiòfon , és bo fer una mica de recerca de mercat per esbrinar què hi ha disponibles. Al cap i a la fi, els audiòfons són els articles mèdics per a l’atenció auditiva de l’oïda i voleu fer tot el que podeu per assegurar-vos que en compreu l’adequat. Podeu llegir la millor empresa d'audiòfons audiòfons aquí.

Qui són els sis grans fabricants d’aparells auditius?

Hi ha sis fabricants d’aparells auditius que es coneixen com els sis grans, proporcionarien la major part de l’audiòfon audiòfon amplificador personal al mercat mundial. Són les següents:

 • Starkey

 • GN ReSound

 • Siemens (ara Sivantos)

 • Widex

 • EarsMate (marca de la Xina) , llegiu-ne aquí

 • Sonova (més conegut pels audiòfons Phonak), llegiu aquí Phonak i Unitron aquí

Quan visiteu una botiga en línia d’amplificador de so auditiva Walmart, segur que us recomanarà algunes marques i models. Amb una mica de coneixement del mercat, estaràs més ben situat per preguntar-se per què es recomana un nou amplificador de veu de l’oïda o per què no creuen que un altre model sigui la bona elecció.

A continuació, es mostra una llista dels grans fabricants d’aparells auditius, els audiòfons que produeixen i alguns enllaços a llocs per obtenir més informació, també podeu veure informació sobre els fabricants d’aparells auditius.

 • Àudio Controle
  Audio Controle produeix una àmplia gamma d'audiòfons analògics i digitals, inclosos els Harmony, Solo, Duo, Vivo, Eligo i Maestro.

 • Beltone
  Beltone, que forma part de GN Resound, produeix diversos accessoris auditius, inclosos els Corus, Mira i Edge.

 • Bernafon
  Bernafon produeix una àmplia gamma de audiòfons, com Symbio XT, Smile Plus, Neo, Flair, Win, Audioflex, Opus2 i Lexis.

 • Earsmate
  Earsmate, produeix una gran varietat de audiòfons i amplificador de so, incloent diversos dispositius in-ear, darrere de l’orella i bluetooth, aparells auditius recarregables i audiòfon de l’oïda.

 • Electone
  Electone produeix una àmplia gamma d’instruments auditius, com diverses línies de productes amb una gran varietat de circuits digitals, programables i convencionals.

 • Elkon
  A més de subministrar productes d'altres fabricants, Elkon de l'Índia produeix la seva pròpia gamma d'audiòfons i audiòmetres per al mercat indi.

 • Entèfic
  Productes ancorats a l'os, inclosos els audiòfons ancorats del sistema BAHA System, mini audiòfon.

 • Instruments Auditius Generals
  General Audiencia fabrica una àmplia gamma d’aparells auditius, entre els quals s’inclouen les orelles obertes, preparades per a l’ús, tecnologia suau i digitals d’alta fidelitat.

La informació més sobre l'amplificador de so vs audiòfons:

Quines diferències hi ha entre un audífon (HA) i un amplificador de so personal (PSA)? Totes dues accepten el so com a entrada, amplifiquen i emeten so a l’oïda. La distinció de nomenament prové realment del desig de la FDA de regular una però no l’altra.

Hot Tags: Xina nova audiòfon sonor a l’audiòfon de so mini de l’oïda en vendes, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l’engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like