Nous audiòfons BTE Mini petits i petites retallador audició ajuda so millora amplificador darrere l'audiòfon de l

Detalls del producte

Nou audiòfon petits Mini BTE i petit audiòfon polit so millora amplificador darrere la orella audiòfons

Aquest és el nou R&D petit d'audiòfons Mini BTE de G-28, que es llançarà el 2017 basat en Adsound soooooooooooon

Què és un audiòfon BTE Adsound G-28?D'audiòfons BTE

BTE significa (darrere el-orella). Mentre que els audiòfons BTE tant RIC són tècnicament darrere el-orella, el BTE té més components darrere l'orella. Recordem que RIC audiòfons tenen un parlant que s'asseu en el canal auditiu. D'altra banda, els audiòfons BTE tenen el micròfon, auricular (ponent) i processador de sotots elsdarrere l'orella, amb només un tub prim que corre al voltant de l'orella i en el canal auditiu.

Gran avantatge d'audiòfons BTE
Perquè l'auricular està situat darrere l'orella i no en l'ambient càlid, greixosa del conducte auditiu, audiòfons BTE són més duradors a llarg termini.

Desavantatge més gran a audiòfons BTE
Perquè el receptor (orador) està integrat en el BTE i no simplement una extensió intercanviable de l'audiòfon (com en un RIC), es fixa l'import del guany o volum que pot proporcionar un BTE. Si empitjora la pèrdua d'audició i necessita un audiòfon més potent en el futur, vostè probablement haurà de comprar un nou audiòfon. Amb RICs, vostè simplement vols canviar a terme el receptor bescanviables per una més potent i que seria bo per anar. A més, alguns BTEs no amplificar com una varietat de sons com RICs, que significa que rics poden tenir una qualitat de so més natural.

Hot Tags: nou audiòfon petits mini bte i amplificador de realçament sòlid audiòfon polit petita darrere l'orella audiòfons, fabricants, proveïdors, a l'engròs, preus més baixos
Investigació

You Might Also Like