Nova Audiència Mini Bte Audiòfon amb retallador i digital recarregable

Detalls del producte

nou audiòfon mini audiòfons amb trimmer i digital recarregable


Els audiòfons de darrere de l'orella (BTE) consisteixen en una funda de plàstic dur portada darrere de l'orella i connectada a un adaptador de plàstic que s'adapta a l'orella exterior. Les peces electròniques es mantenen en el cas darrere de l'oïda. El so viatja des de l'audició a través de l'earmold i cap a l'oïda. Els ajuts BTE són utilitzats per persones de totes les edats per a una pèrdua auditiva lleu o profunda.

Un nou tipus d'ajut BTE és un audiòfons de forma oberta. Els ajuts petits i aptes ajustados compleixen per darrere de l'orella per complet, amb només un tub estret inserit al canal de l'orella, permetent que el canal romangui obert. Per aquest motiu, els audiòfons d'ajut obert poden ser una bona opció per a les persones que experimenten una acumulació de cefalos, ja que aquest tipus d'ajudes és menys probable que es vegin danyats per aquestes substàncies. A més, algunes persones poden preferir els audiòfons de forma oberta perquè la seva percepció de la seva veu no sona "endollada".

Les audiències funcionen de manera diferent en funció de l'electrònica utilitzada. Els dos tipus principals d'electrònica són analògics i digitals.

Els ajuts analògics converteixen ones de so en senyals elèctrics, que són amplificades. Els audiòfons analògics / ajustables són personalitzats per satisfer les necessitats de cada usuari. L'ajut és programat pel fabricant d'acord amb les especificacions recomanades pel seu audiólogo. Els audiòfons analògics / programables tenen més d'un programa o configuració. Un audiólogo pot programar l'ajuda mitjançant una computadora, i pot canviar el programa per a diferents entorns d'escolta, des d'una habitació petita i tranquil·la fins a un restaurant ple de gent a grans espais oberts, com ara un teatre o un estadi. Els circuits analògics / programables es poden utilitzar en tots els tipus d'audiòfons. Les ajudes analògiques solen ser menys costoses que les ajudes digitals.

Els ajuts digitals converteixen ones de so en codis numèrics, similars al codi binari d'una computadora, abans d'amplificar-los. Com que el codi també inclou informació sobre el to o la intensitat d'un so, l'assistència es pot programar especialment per amplificar algunes freqüències més que altres. El circuit digital proporciona a l'audiólogo una major flexibilitat en l'ajustament de l'ajut a les necessitats dels usuaris i en determinats entorns d'escolta. Aquests ajuts també es poden programar per centrar-se en sons que provenen d'una adreça específica. Els circuits digitals es poden utilitzar en tot tipus d'audiòfons.

Consells Adsound:

Un dispositiu d'assistència auditiva Amplificador de so D elevat

1. Termes i condicions:

Termes de pagament: PayPal, Western Union, MoneyGram, T / T disponibles

Temps de lliurament: 2-5 dies

Enviament de manera: DHL / FedEx / TNT / UPS, o Per via aèria, per Sea-shipping

Garantia: 1 any i servei gratuït de per vida

Contacte en línia: WhatsApp 0086 185 65 775544

Correu electrònic: info@byvisiontech.com

2.Tipos de pèrdua d'audició

Es podria pensar que la pèrdua auditiva és simplement una dificultat creixent en escoltar sorolls de baix volum, però és molt més complicat que això. Hi ha tres tipus principals de pèrdua auditiva que poden afectar l'adult mitjà:

  • 1. Pèrdua d'audició conductiva: es produeix quan el so no es condueix bé a través del canal d'orella exterior cap al tímpano i els ossos de l'orella mitjana. Resulta en una capacitat reduïda d'escoltar certs nivells de so, especialment els febles. Es pot corregir mèdicament o quirúrgicament.

  • 2. Pèrdua auditiva auditiva: es produeix degut al dany a la còclea, a l'oïda interna ia les seves vies nervioses al cervell. Malauradament, no es pot reparar mèdicament o quirúrgicament, i és la forma més comuna de pèrdua auditiva permanent.

  • 3. Pèrdua d'audició barreja: una combinació de pèrdua auditiva conductiva i sensorineural on hi ha dany a l'orella externa, mitja i interna o nervi auditiu. Aquesta pèrdua d'audició es pot reduir, però no s'ha reparat completament.


Hot Tags: nous audiòfons mini audiòfons amb trimmer i recarregables digitals, fabricants, proveïdors, a l'engròs, a baix preu
Investigació

[[TD-You Might Also Like]]

[[ProListRandom]]