Mini audiòfons digitals recarregables

Detalls del producte

Mini audiòfon digital recarregable

El dispositiu Earsmate G-28D Ric és un audiòfon digital recarregable amb processament de senyal digital WDRC de 4 canals i forma de freqüència de 16 bandes, que pot millorar seriosament la qualitat de vida de les persones amb una pèrdua auditiva de grau o moderat. A Earsmate.com , trobareu una selecció assequible d’aparells auditius sense comprometre la qualitat.

Els mini audiòfons digitals G-28D disposen de senyals de so que poden variar i que són individuals, aportant un so i un discurs de son naturals enriquits amb profunditat i variació. Per tant, podeu jugar realment amb el so i el volum del nostre mini audiòfon digital compatibles amb les orelles, ajustant l’experiència a les vostres especificacions personalitzades i a tots els vostres diferents ajustaments.

G-28D EarsMate RIC diagram

L'adaptador de corrent portàtil DC 5V pot carregar per aquest mini audiòfon digital recarregable només 30 minuts i funcionarà durant 5-6 hores si hi ha una inexpulsió de càrrega oblidada. Amb la bateria d'ions de liti d'alta qualitat, el realitzador d'audició pot treballa fins a 35-40 hores contínuament amb una càrrega de potència completa de 4-5 hores, és a dir, és un temps de treball molt més llarg que algunes altres marques de audiòfon, com ara Newsound, Resound, widex, Siemens, Starkey, etc.

G-28D EarsMate RIC digital hearing aid spec.

Els nous audiòfons digitals de disc gris receptor invisible en canal de moda Earsmate G-28D són de mida petita a l’orella, de pes lleuger i de so natural de cristall, nova tecnologia digital per a la reducció de soroll i la cancel·lació del feedback. Basat en el darrer fabricant Sistema de gestió de qualitat i sistema de control de costos, té el cost més baix d’aquest mini audiòfon digital recarregable i proporciona els màxims beneficis als nostres clients per ampliar el seu negoci o millorar la vida auditiva i agradable.

Earsmate DHA packaging G28D

Per a un ús amable, hi ha la caixa compacta portàtil per a portar i protecció dels audiòfons digitals, a més, es proporciona l’adaptador d’alimentació DC5V 1000mA i el cable del carregador USB i tres auriculars de diferents mides per adaptar-se a la majoria de les orelles. experiència auditiva i bona vida auditiva.

Per què no us moveu i actueu per contactar amb Earsmate per aconseguir que aquests mini audiòfons digitals recarregables gaudeixin de la bona audició i la bona vida!

Hi ha molts tipus d’aparells audiòfons i tecnologies audífiques, i avui en dia hi ha audiòfons digitals per completar el vostre estil de vida digital convenient. Són intel·ligents i interaccionen amb altres dispositius digitals. Els mini audiòfons digitals recarregables també tenen beneficis per a la salut canviants, ja que una bona salut auditiva està relacionada amb la qualitat de vida. Agafen el poder del so i la vostra experiència auditiva personal fins a nous nivells, de manera que us podeu sentir empoderat a fer-vos càrrec de la vostra pèrdua auditiva.

Hot Tags: Xina mini audiòfons digitals recarregables, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like