En protecció auditiva per a orelles

Detalls del producte

En protecció auditiva per a orelles

L’Emarmate estalvia problemes i facilita l’explotació d’una mini aparell acústic recarregable de G-17 per a pèrdues auditives lleus i persones amb pèrdues auditives moderades que amplifiquin el so de l’oïda. electricitat d'un dia per al dispositiu que funcioni contínuament. Aquest és un bon assistent per viatjar o viure a casa.


Quant al producte

★ Ajuda auditiva registrada per la FDA per a Tots els adults, persones grans i persones grans: la mateixa qualitat que obtingueu del vostre audiòleg, però només pagueu una fracció del preu.

★ 100% nou de níquel metàl·lic, bateria recarregable. Ajuda auditiva: per estalviar diners amb el nostre aparell acústic recarregable i l'estació de càrrega que és fàcil de manejar, portàtil i convenient

★ Si us plau truqui amb qualsevol pregunta! El vostre kit inclou el nostre número de suport. Assistència tècnica gratuïta del nostre personal d'atenció al client amb una garantia de producte d'un any

★ So clar i fort: controls de volum ajustables per al tacte de dits per a diferents entorns. Ajusteu fàcilment el volum amb un sol dit.

★ El dispositiu de bateria recarregable Earsmate és un Mini Hearing Aid (A l'oïda Canal ITC) que el fa discret i fàcil de posar / apagar.


Dades tècniques:

Articles

Earsmate G17

Peak OSPL 90 (dBSPL)

1 16 +/- 4 dB

HFA OSPL 90 (dBSPL)

1 05 +/- 4 dB

Guany màxim (dB)

4 5 +/- 3 dB

HFA complet en guany (dB)

40 +/- 3 dB

THD @ 500Hz (%)

5,0 %

THD @ 800Hz (%)

3 .0 %

THD @ 1600Hz (%)

2,0 %

Soroll d’entrada d’EQ (dB)

26 dB

Bateria

Bateria recarregable NH

Temps de treball de la bateria

35-40 hores per càrrec

Corrent de la bateria (mA)

  2mA

Rang de freqüència (Hz)

30 0-4500 Hz


Les instruccions d’operació d’aquest aparell auditiu recarregable In Ear:

ITC Mini protector auditiu G17 Earsmate


Aquí estudiem junts sobre l’ús diari dels aparells auditius recarregables.

En primer lloc, netegeu l’adaptador de càrrega USB amb una tovallola de paper seca i suau o amb un cotó o l’eina del raspall amb la màquina d’audiòfons. L’eina de raspall suau professional es pot utilitzar per netejar els contactes i el connector d’alimentació o la interfície USB dels dispositius auditius. No esterilitzeu ni desinfecteu el carregador. No netejar els aparells auditius recarregables amb alcohol, dissolvent o qualsevol altre líquid extern.

En segon lloc, després que les màquines auditives siguin clares, inseriu l'adaptador de corrent USB, connecteu la presa de corrent. No utilitzeu els ordinadors portàtils ni els ordinadors per carregar els aparells auditius recarregables i assegureu-vos de fer-ho com les instruccions de l'auditora recarregable Earsmate. Quan la font d'alimentació estigui connectada correctament, l'indicador de càrrega verda parpelleja immediatament.


Cal que tingueu en compte que, quan la bateria s’aconsegueix menys, és hora de cobrar els aparells auditius.

I, si us plau, canvieu els aparells auditius recarregables quan esteu dormint o enlaireu-lo per al descans de l’oïda. Apagueu l’alimentació i reduirà el consum de piles recarregables i allargarà la vida útil de les bateries recarregables, així com els productes per a audiòfons.


Per què és EarsMate?

Earsmate és un nou fabricant de protectors auditius i marca registrada a la Xina, que ofereix una gamma completa de dispositius per a audiòfons.

WHY EARSMATE

Hot Tags: en protectors auditius per a orelles, fabricants, proveïdors, preus a l'engròs i baixos
Investigació

You Might Also Like