preus d'audiòfons costco

Detalls del producte

El model G-20 és un amplificador de so auditiu amb una bateria de zinc A675 que treballa per 600 hores els millors dispositius d'audició de venda cost preu de compra en línia

Amplificador auditiu Walmart, darrere de l'oïda (BTE)

Darrere de les ajudes a les orelles (BTE) consisteixen en un estoig, un motlle o una cúpula d'orella i una connexió entre ells. El cas conté l'electrònica, controls, bateria, micròfon (s) i, sovint, l'altaveu.

Behind the Ear o BTE   audició   Les ajudes són l' audiència més comú del món   estil d' ajuda .

Fàcil d'usar i fàcil de portar.

  Característiques del producte:
Sortida de so de 1.Max: 130 ± 5dB
2.A guany guanyat: ≥50 dB
3. Distorsió total d'ona harmònica: ≤ 5%
4. Rang de freqüència: 300Hz-4000Hz
Soroll d'entrada: ≤26 dB
6.zinc Bateria d'aire: CC 1.5V, corrent: ≤4mA
7.Potenciar / desactivar el commutador
8.La preparació de treball fins a 60 dies o 600 hores per la bateria A675 Zinc Airy
9.Actractiva en preu i qualitat
10. Per millorar la pèrdua auditiva moderada a severa

Darrere de les ajudes a l'oïda [ edita per Adsound ]

Darrere de les ajudes a les orelles també s'anomenen "receptor a la ajuda" o dispositius RITA. Aquests dispositius són útils per a persones que requereixen una ampliació significativa a moltes freqüències a causa de la pèrdua auditiva moderada a severa. Els models més llargs solen ser més fàcils de manejar canviar les bateries o configurar els controls. Els earmolds d'aquests són més fàcils de netejar que altres tipus de dispositius, però també seran més visibles i propensos a l'acumulació de cera. Si l'earmold no es bufa, això pot fer que l'oïda se senti connectat.

Darrere de les ajudes a les orelles (BTE) consisteixen en un estoig, un earmold o una cúpula i una connexió entre ells. El cas conté l'electrònica, controls, bateria, micròfon (s) i, sovint, l'altaveu. En general, el cas es troba darrere de la pinna amb la connexió de la funda que baixa per la part davantera a l'oïda. El so de l'instrument es pot dirigir acústic o elèctricament a l'oïda. Si el so es dirigeix ​​elèctricament, el parlant (receptor) es troba a l'armilla o una cúpula d'obertura, mentre que els instruments acoblats acústicament utilitzen un tub de plàstic per a emetre el so des de l'altaveu de la caixa fins a l'earmold.BTE també es pot connectar fàcilment dispositius d'escolta assistencial, com ara sistemes FM , per integrar directament les fonts de so amb l'instrument. Els nens que necessiten un tipus d'audiòfons resistents són els que sovint usen les ajudes BTE.

Mini ajut BTE (o sobre l'orella)

Un nou tipus d'ajuda BTE va cridar l'ajuda mini BTE (o "en l'oïda"). També s'adapta darrere / a l'orella, però és més petit. S'utilitza un tub molt prim, gairebé invisible per connectar l'ajuda al canal auditiu. Els Mini BTE poden tenir una peça d'oïda confortable per a la inserció ("ajust obert"), però també poden utilitzar un armazón tradicional. Els Mini BTE permeten no només oclusions reduïdes o sensacions "endollades" al canal de l'oïda, sinó que també augmenten la comoditat, redueixen els comentaris i tracten les preocupacions cosmètiques per a molts usuaris.

Un dispositiu d'assistència sanitària amplificador de so amplificat D Amplificador de so

1. Termes i condicions:

Termes de pagament: PayPal, Western Union, MoneyGram, T / T disponibles

Temps de lliurament: 2-5 dies

Enviament de manera: DHL / FedEx / TNT / UPS, o Per via aèria, per Sea-shipping

Garantia: 1 any i servei gratuït de per vida

Skype: roger.cctv

Correu electrònic: info @ great-ears.com, info @ byvisiontech.com


Hot Tags: preus d'audiòfons costco, fabricants, proveïdors, venda a l'engròs, baix preu
Investigació

You Might Also Like