Els millors audiòfons invisibles

Detalls del producte

Els millors audiòfons invisibles són la solució perfecta per a aquelles persones que volen un dispositiu audiòfon discret i presenten una pèrdua auditiva de lleu a moderada. I aquests audiòfons invisibles no es poden utilitzar per a pacients amb pèrdua auditiva o amb deficiències auditives.

L’amplificador d’audició Earsmate G-16 és un audiòfon personal, invisible a El Canal de les orelles, so de cristall, desgin únic patentat, volum de so ajustable i aprovat per la FDA amb casetes de substitució.

Per què comprar-lo G16 CIC Aids?

1.Discre i lleuger:

L’auditori G16 és extremadament petit i lleuger que el converteix en un dels mini dispositius disponibles.

2. Consum baix de bateria:

Una tecnologia de processador altament avançada fa que aquest dispositiu duri una bateria més baixa amb una unitat de bateria A10 que durarà 150 hores treballant contínuament.

Tecnologia de reducció 3.Noise:

El control de volum amb un botó permet a l'usuari modificar el volum i el to còmodament per aconseguir una audició òptima.

4. Nou xips digitals

Procesador i processador de canta digital 100% complet per a la realització i millora de la llum de so.


Invisible hearing aid G16 EARSMATE

Sabeu què és un audiòfon sense fils?

Aquesta pregunta s'ha jugat amb un ritme elevat, però és molt senzilla. El sistema sense fils vol dir que el so es transmet a distàncies petites sense necessitat de cables. La majoria dels audiòfons d'avui, incloent la majoria de dispositius audiòfons proporcionats per Earsmate de la Xina, utilitzen tecnologia sense fils per a emetre senyals d'àudio, com ara telèfons, música o fins i tot sons de TV, directament a la nostra oïda amb un so exquisit i d'alta fidelitat.

Els millors audiòfons digitals mini invisibles a l’orella Els millors amplificadors de veu sonors són convenients per veure pel·lícules, gaudir del drama, assistir a reunions, fer classe i conversar amb els amics, et podrien ajudar a escoltar el so de manera clara i en veu alta.

Hot Tags: Xina millors audiòfons invisibles, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like