Auditius personals Earsmate A l'oïda 2020

Detalls del producte

Audiència personal Earsmate A l'oïda 2020

Aquest G10 és un producte d’amplificador de so personal de l’audiòfon, a l’orella (ITE) Earsmate Hearing Aid, homologat per la FDA amb reemplaçament de 3 cúpules de mida diferent que s’adapten tant a les orelles dretes com a les esquerres per un parell de 2 embalats.

PSAP Amplifier Diagram G10

Per què el compres?

1.Comfortable i lleuger: l' amplificador auditiu per a orellades és de mida petita i de pes lleuger que el fa un dels dispositius perfectes disponibles.

2.Hear Life: El nostre audiòleg amb més experiència ha dissenyat considerant tots els requisits responsables d'un individu per obtenir millors resultats. La tecnologia de mini microprocessador molt avançada fa que aquest parell sigui un amplificador d’audició superior.

3. Modificació del so econòmic: el control de volum ajustable permet a l'usuari modificar fàcilment el volum i el to per aconseguir una audició òptima.

Earsmate ITC Hearing Aid 2020 G10

Quan obteniu aquests aparells audiòfons, heu de llegir atentament el manual de l’usuari si sou la primera vegada que s’ajusten dels audiòfons Earsmate.

En primer lloc, és el pas clau per trobar la bateria adequada per al dispositiu auditiu; en cas contrari, els dispositius no poden funcionar o es podrien arruïnar si s’utilitza la bateria equivocada. Normalment, la bateria de botons d’AG5 s’utilitza per a aquesta ajuda del G10. , la bateria d'aire de zinc A13 de qualitat es pot utilitzar per al model del nostre aparell G10.

I, a continuació, seguiu la guia per a la instal·lació de bateries com es descriu a continuació:


G10 battery replace instruction by Earsmate

Els nostres audiòfons tornen a la vida al vostre món. La pèrdua d’audició, el clima que sigui durant la vellesa o la jove, pot ser molt frustrant. Els nostres audiòfons estan dissenyats per augmentar els sons perquè una persona amb pèrdua auditiva pugui escoltar, comunicar-se i participar més plenament en les activitats diàries. Els audiòfons auditius poden ajudar a la gent a escoltar més en situacions tranquil·les i sorolloses.

Per a qualsevol dels nostres audiòfons Earsmate, hi ha una garantia de 12 mesos i un servei postvenda gratuït per a la consulta auditiva. Podeu accedir-nos en línia mitjançant Wechat del (86) 185 6577 5544 o per correu electrònic de info@great-ears.com, vendes @ earmate.com o info@byvisiontech.com

Hot Tags: Auditius audiòfons personals durant l’oïda 2020, fabricants, proveïdors, a l’engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like