Auditius Auditius Earsmate

Detalls del producte

Auditius Auditius Earsmate

Aquest producte G-10 és un disseny autònom i únic en l’amplificador d’aparells auditius per a tots els adults i gent gran que tenen una audició moderada o severa amb problemes auditius. El seu so clar pot millorar l’oïda dels usuaris per a una millor comunicació amb famílies, amics, companys.

El drenatge perfecte del corrent de bateria perfecte permetrà que la vostra bateria treballi més de 300 hores més. En altres paraules, si l’audiòfon funciona 10 hores en un dia, aleshores una unitat de dispositius auditius Earsmate A13 pot durar un mes de forma consecutiva, cosa que us estalviarà massa problemes per substituir les bateries diàriament.


G-10 Diagrama d’aparells auditius


Què inclou la caixa d'embalatge?

1. El servei OEM està disponible o no?

Com a fabricant d’aparells auditius, estem disposats a proporcionar el servei OEM per a qualsevol client,
podem personalitzar el paquet, el manual d’usuari per als clients i imprimir gratuïtament el LOGO del client de forma massiva.2 Els audiòfons m’ajudaran realment?
Ho sentim tot el temps. Els audiòfons Earsmate ajuden a més de 100.000 persones cada any. S'han realitzat increïbles avenços en els audiòfons, que han donat lloc a més casos d'èxit que mai. El millor consell és fer una prova auditiva adequada. Aquesta és l’única manera fiable d’aprendre si un audiòfon Gran pot ser útil. Si trobeu el nivell de pèrdua auditiva verificat, us oferirem dispositius de protecció auditiva adequats.

Aparells auditius G-10 Color beix o blau

Earsmate Auditius Amplifeir per a una bona audiència i vida

A Earsmate, comprometem que sempre proporcionarem als nostres clients els millors preus amb els audiòfons A A qualitat dels audiòfons. Recuperar la vostra audició no hauria de costar una fortuna, i estem al davant d'aquesta creença. Treballem intensament per oferir-vos els millors preus de tots els audiòfons auditius per part de la nostra fàbrica a la Xina.

Com que proporcionem audiòfons d’alta qualitat a clients de tot el món en funció del fabricant, podem reduir els preus i permetre estalviar del 40 al 60 per cent en comparació amb els proveïdors locals. Sempre estem al dia dels preus actuals al detall i al major, per la qual cosa sempre us proporcionarem els millors preus.

Benvingut a Contacte US EarsMATE !!

Hot Tags: Dispositius auditius, fabricants, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, a baix preu
Investigació

You Might Also Like