Ajudes auditives Bluetooth per a televisió

Detalls del producte

Ajudes auditives Bluetooth per a televisió

Les solucions del món del so Els audiòfons bluetooth G-25 BT dels Earsmate Personal Amplificador de so personal són una solució de perfil ajustat i de baix perfil que desgasta les orelles tant del costat dret com del costat esquerre. El 25BT es pot utilitzar just fora de la caixa i l'amplificació de l'oïda de protectors auditius OTC sense recepta, amb controls que us permetran ajustar el volum i canviar entre tres modes d'escolta per adaptar-se a les vostres necessitats auditives.

També podeu vincular-lo a través de Bluetooth amb el vostre reproductor d'iPhone, Android o TV i utilitzar-lo per a trucades de telèfon entrants / sortints amb mà lliure, escoltar música / àudio i personalitzar completament el vostre dispositiu.

bluetooth hearing aid with rechargeable batteries

EarsMATE G25 Data

NEVER Change battery hearing aid G25


Earsmate Rechargeable hearing aid G25 charging


Els nostres aparells auditius vénen amb una garantia completa d’un any que comença a la data en què l’equip s’envia originalment de la companyia i la fàbrica de Earsmate. General Hearing Warranty Plus repararà o substituirà l’aïllament acústic si la inspecció de qualitat demostra que està defectuosa en fabricació o en materials. La garantia no s'aplica si el producte està danyat per un mal ús, abús o si és obert o atès per un laboratori no autoritzat.

Hot Tags: aparells auditius bluetooth per a televisió, fabricants, proveïdors, preus a l'engròs i baixos
Investigació

You Might Also Like