Nosaltres.Company d'orelles) proporcionar varietats d'audiòfons i amplificadors auditiva, com el digital, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, bluetooth audiòfon, audiòfon recarregable i audiòfon sense fils. La majoria dels nostres productes auditos han estat aprovats per una sèrie de certificats de qualitat (CE / ROHS / FCC / ISO / FDA, etc) com per cooperar amb els EUA, Europa i tot el mercat exterior. Ara tenim diverses sucursals a la Xina, per exemple Guangzhou City i Shenzhen City.Welcome per visitar-nos en qualsevol moment. Esperem cooperar amb vostè. Sens dubte oferir el producte de qualitat, preu assequible i 100% de satisfacció servei postvenda i garantia de 12 mesos!

Sempre hem estat adherits a la "qualitat primer, primer client" propòsit corporatiu, mantenir la millora contínua i la innovació per complir amb el mercat com la política de gestió i "defecte zero, zero queixes" com l'objectiu de Gestió de la Qualitat. 


Benvinguts a Contact EUA!!!

Gerent: Roger

Skype: Roger.cctv

WhatsApp: (86) 185 6577 5544

Despatx: +86-755-23571166

080012 Fax: 86-755- 33188679

Correu electrònic:info@byvisiontech.com

              info@great-ears.com

           sales@earsmate.com

Lloc web:www.byvisiontech.com

                 www.gnhearingaid.com

                 www.earsmate.com

B2b:https://earsmate.en.made-in-china.com

Oficina: 3ª planta, 1r edifici de l'àrea de la indústria de Fuyong, Bao'an,Shenzhen City,Guangdong,Xina, Codi postal: 518103

Workshop PIC