Nosaltres (EarsMate) proporcionen una gran varietat d’audiòfons i amplificadors auditius, com ara el digital, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, audiòfon bluetooth, audiòfon recarregable i audiòfon sense fils. La majoria dels nostres productes auditius han estat aprovats per una sèrie de certificats de qualitat (CE / ROHS / FCC / ISO / FDA, etc.) per cooperar amb els EUA, la zona d’Europa i tots els mercats d’ultramar. Ara tenim diverses oficines a la Xina, per exemple, la ciutat de Guangzhou i la ciutat de Shenzhen. Benvingut a visitar-nos en qualsevol moment. Estem desitjant cooperar amb vosaltres. Segur que oferiu un producte de qualitat, un preu assequible i un servei postvenda de satisfacció del 100% i una garantia de 12 mesos.

Sempre hem estat adherits al" qualitat primer, primer client" objecte social, mantenir la millora contínua i la innovació per satisfer el mercat com la política de gestió i" zero defecte, zero queixes" com a objectiu de Gestió de la Qualitat.


Benvingut a contactar-nos !!!

Gerent: Roger

Skype: Roger.cctv

WhatsApp: (86) 185 6577 5544

Oficina : +86-755-23571166

Fax : +86-755-33188679

Correu electrònic :info@byvisiontech.com

info@great-ears.com

sales@earsmate.com

Lloc web :www.byvisiontech.com

www.great-ears.com

www.earsmate.com

B2B:https://great-ears.en.made-in-china.com

Oficina: 3r pis, 1r edifici de la zona industrial de Fuyong, Bao' an, ciutat de Shenzhen, Guangdong, Xina, codi postal: 518103

Workshop PIC