Nova moda exclusiva Ric BTE Audiòric Mini darrere del dispositiu amplificador auditiu de l'orella

Detalls del producte

Nova moda única ric BTE Audi Auditiva Mini darrere del dispositiu amplificador auditiu de l'orella.

El mini audiòfon G-28 Ric utilitza el minúscul tub de fil mitjançant una tecnologia digital avançada i un petit equipament discret per a una pèrdua auditiva lleu a l'orella dreta o l'oïda esquerra.

L'audiòfon ric presenta aquests avantatges:

1. Menys susceptible de sorolls de retroalimentació dels seus audiòfons

2. És bo per amplificar els sons més intensos, proporcionant-vos una qualitat de so més clara i natural

3. Petit BTE, discret

4. Lleuger i fàcil de portar

5. Disponible en diferents colors de beix o gris

image

Els audiòfons G-28 RIC de tub de filferro sense fils Earsmate són d’alta tecnologia i s’adapten a l’esquena a l’orella dreta o a l’orella esquerra. Pot semblar un senzill aparell d’audició dissenyat per ocultar-se just al darrere del seu EAR. En realitat l'enginyeria permet als usuaris capturar i amplificar els sons que difícilment se senten amb les pròpies orelles.


Reducció de la retroalimentació i molestos xiulets per l’audiòfon Ric:

Com tots sabem, la retroalimentació és un terme per xiular fortament que es pot produir amb els audiòfons quan els porteu. Es pot produir quan el micròfon agafa el so amplificat dels audiòfons i el canalitza cap a l’audiòfon en un bucle. Tot i això, els nostres mini-audiòfons són intel·ligents i el nou receptor digital del audiòfon canal del G-28D Ric té sistemes de cancel·lació de retroalimentació integrats per detectar qualsevol xiulet i alleujar-vos del problema de retroalimentació.

Petites informacions sobre amplificadors per a audiòfons sense fil RIC:

Detalls RIC G28

Els equips professionals del fabricant d’aparells auditius a la Xina compten amb 24 mesos de garantia i temps de vida, i tots els dispositius auditius Earsmate estan certificats pel grup de CE, ROHS, FCC i FDA de la Xina i de l’Estat Units dels EUA. , les nostres bateries cel·lulars per a audiòfons estan aprovades per la prova MSDS i segura per a l'enviament per part de Airline i International Express de DHL, FedEx, UPS, TNT, etc.

Imatges del producte:

RIC P2


Esquema radiofònic audiòfon sense fil G-28:


Les millors opinions dels clients:

Revisions de 5 estrelles ----- Productes molt útils

Tenia un parell d’aparells auditius de cinc anys d’edat, que era una tecnologia desfasada i em vaig trobar a faltar molt del que estava passant, però amb tenir l’aparell audiòfon Earsmate ric amazon, ha estat millor. Es pot recollir tot el que em faltava. Els audiòfons Earsmate Ric eren molt agradables i molt oportuns per fer coses. Al principi vaig tenir un ajustament complet del volum. Quan vaig arribar a casa, vaig decidir que preferiria tenir una orella on feien els programes i una altra oïda on puc baixar el volum si ho fes falta, per si alguna cosa fos massa forta. Ja ho he fet. La meva unitat té dos modes diferents de configuració NH que és millor per a diferents entorns de freqüència de so.

Ressenyes de 5 estrelles ----- Funciona bé, puc tornar a escoltar

Estava molt nerviós per comprar l’audiòfon ric en línia a Earsmate, que el proveïdor és de la Xina. El meu metge em va dir que necessitava audiòfons i que tinc un grau de pèrdua auditiva entre lleu i moderat que és fàcil de tractar. Vaig llegir totes les ressenyes i vaig decidir aprofitar. PUC SENTIR!! Estic desconcertat pel que puc sentir. L’únic problema que he tingut és escollir la mida del cos del producte audiòfon adequat. El primer se sentia bé, però al cap d’un dia em va ferir l’orella. He canviat un de més lleuger i més petit i ara és molt millor. Aquest producte realitza TOTS els anuncis. Indicacions clares i un paquet agradable per contenir tots els subministraments. Una vegada que estigui acostumat a la càrrega sonora, en faré una comanda per a l'altra oïda. Moltes gràcies i companys d’orella tant !!

Opinions de 4 estrelles ----- Bon preu i bon producte

Funciona, fàcil d’utilitzar, còmode. Molt fort per a mi. No compensa els diferencials de freqüència. 300 hores d’ús en una bateria de zinc A13 de mida A13. Un dolor si t’oblides d’apagar l’interruptor d’alimentació, fàcil d’oblidar. Pot estar assegut a la caixa de descàrrega si no és atent. Disposa d’un botó retallador per canviar el mode N o el mode H. Una mica maldestre, però les dones poden amagar-lo darrere de l'orella i cobrir-lo de pèl. Els homes, bé, són homes, potser no t’importa si és més visible que una marca d’aparells auditius més ric de 500 dòlars. No és gaire més visible. La seva nova ara la actualitzaré al cap del temps.
Ho vaig comprar com a regal per al meu grandapa que planeja portar-lo si cal en una pel·lícula o veure la televisió o en una conferència.


Què heu de fer quan creieu que teniu pèrdua auditiva?

La pèrdua auditiva es cola sobre les persones de forma gradual, de manera que a vegades és difícil detectar-se. Sovint, els amics i la família són els primers a notar-los. La persona mitjana espera 7-10 anys abans de tractar la pèrdua auditiva. Una part d’això es deu a l’estigma, però part no és conèixer els passos a seguir per esbrinar més sobre la pèrdua auditiva i construir un pla de tractament. A continuació, es mostren els meus consells per fer els primers passos al llarg del viatge. Per favor, comparteix les teves idees als comentaris.

Feu una prova d’audiència

Per obtenir una avaluació inicial, heu de consultar un audiòleg o el vostre metge d’atenció primària si necessiteu una derivació. A la primera visita a un audiòleg, l’especialista en hipoacúsia us examinarà físicament i realitzarà una sèrie de proves auditives per determinar el tipus i el grau de pèrdua. Ara també estan disponibles proves d’audició en línia, inclòs el Test Nacional d’Audiència, que es va crear a través d’una subvenció dels Instituts Nacionals de Salut i es proporciona sense ànim de lucre. Hi ha una petita quota per fer la prova. Si es confirma la pèrdua auditiva, passareu a la fase de tractament de la vostra atenció.


Proveu un audiòfon (o dos)

Tots els dispensadors auditius auditius et permeten provar un audiòfon ric ebay o un audiòfon ric walmart durant 30 dies o més abans de completar la compra. Si aquest no és el cas a la vostra instal·lació, busqueu una altra pràctica. Això és important perquè el primer audífon que intenteu pot no ser el més adequat per a vosaltres. Encaixar un audiòfon necessita temps i treball, tant de l’audiòleg com del qui els utilitza. No us sorprengui si sentiu que sentiu pitjor amb els audiòfons durant els primers dies de la prova que el que feu sense ells. Això és normal i té sentit ja que es necessita temps perquè el cervell s’aclimati i organitzi els nous sons.

Després d’una o dues setmanes, torneu a l’audiòleg que pot afinar alguns dels paràmetres . Guardeu un registre escrit del que és i no funciona per ajudar a guiar els ajustaments. Aquest procés és normalment iteratiu i, depenent de la complexitat de la pèrdua auditiva, pot requerir diverses visites a l’audiòleg fins que la configuració no sigui correcta.


Què causa el drenatge de les orelles?

Hi ha moltes causes diferents de drenatge de les orelles. El tipus de drenatge més comú de l'orella és l'oïda, que manté l'orella neta i sana. Altres tipus de drenatge i descàrrega inclouen sang, líquid clar i pus. Aquests poden indicar una infecció pel timpà o l’oïda.

Qualsevol persona que noti l’alta d’orella després d’una lesió al cap hauria de demanar atenció mèdica de seguida.


Hot Tags: Xina nova moda únic ric bte audiòfon mini darrere del dispositiu amplificador auditiu de l'oïda, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, de baix preu
Investigació

You Might Also Like