Nova marca Audiòfon ADsound per a laudiència digital ajustable Mini darrere l'oïda en amplificador de so de veu

Detalls del producte

El model G-22 és un Audiòfon de nova marca Adsound per Audiòfon digital Ajustable Mini darrere l'oïda en Amplificador de so de veu amb trimmer NH i regulable per volum.


El model de G-22 és un audiòfoc petit i popular de petits audímetres BTE amb audífons audífers per control de la roda de volums NH i trimmer.

Característiques BG 副本 .jpg

Pequeño detector de l'oïda Audiòfon BTE

● Disseny únic d'audiòfon mini BTE

● Botó de volum ajustable

● Sortida màxima de 125 dB

● 115-125 dB per a pèrdua d'audició moderada

● Trimmer NH Switcher

● Bateria de zinc A13

Audiòfon Adsound analògic, Audiòfon digital, Audiòfon recarregable, Audiòfons invisibles, ITE, CTC, ITC, models RIC disponibles

Details BG副本.jpg

Especificació del producte:

Producte

Audiòfon MINI darrere de l'oïda NH Trimmer

Dades tècniques

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Model

G-22

Peak OSPL 90 (dB SPL)

125 dB

HFA OSPL 90 (dB SPL)

116 dB

Guanys màxims (dB)

50 dB

HFA / FOG Gain (dB)

40 dB

Distorsió total d'ona harmònica

≤5%

Rang de freqüència

450Hz-5000Hz

Entrada de soroll

≤32 dB

Bateria d'aire de zinc

A13

Consum energètic

DC 1.5V, corrent: ≤1.5mA

Trimmer switcher

Sí, canviador NH

Funcionament de la bateria

Temps laboral de 20 a 30 dies

Paquet

Caixa de color: 3.5 * 8.5 * 12 cm / unitat, Pes brut: 80 g / unitat

Certificats aprovats

CE, FCC i ROHS, i la FDA 2017

Els suggeriments Adsound:

Quins aparells d'audició funcionen millor per a persones amb pèrdua auditiva?

L'audició que funcioni millor per a vostè depèn del tipus i severitat de la pèrdua auditiva.

En primer lloc, vostè i el seu audiólogo han de seleccionar un aparell d'audició que s'adapti millor a les seves necessitats i estil de vida. I el preu també és una consideració clau perquè els audiòfons oscil·len entre centenars i diversos milers de dòlars. Igual que en altres compres d'equips, l'estil i les característiques afecten el cost. No obstant això, no utilitzeu el preu únic per determinar el millor aparell d'audició per a vostè. Només perquè un aparell d'audició és més car que un altre no significa necessàriament que s'ajusti millor a les vostres necessitats.

Tingueu en compte que un aparell d'audició no restaurarà la vostra audiència normal. Tanmateix, amb la pràctica, un audiòfon augmentarà la teva consciència sobre els sons i les seves fonts. Vostè voldrà usar els seus auriculars amb regularitat, així que seleccioneu un que sigui convenient i fàcil d'utilitzar.

Què és l'ajut Adsound "Mini" BTE (o "on-the-ear"):

Un nou tipus d'ajut BTE va cridar l'ajuda mini BTE (o "on-the-ear"). També s'adapta darrere / a l'orella, però és més petit. S'utilitza un tub molt prim, gairebé invisible per connectar l'ajuda al canal auditiu. Els Mini BTE poden tenir una peça d'oïda confortable per a la inserció ("ajust obert"), però també pot utilitzar un armadura tradicional. Els Mini BTE permeten no només oclusions reduïdes o sensacions "endollades" al canal auditiu, sinó que també augmenten la comoditat, redueixen els comentaris i aborden les preocupacions cosmètiques per a molts usuaris.

Hot Tags: Audiòfon de marca nova Adsound per a audífonos digitals mini ajustable darrere de l'orella en amplificador de so de veu, fabricants, proveïdors, venda a l'engròs, preu baix
Investigació

You Might Also Like