Bluetooth audiòfon amplificador

Detalls del producte

Bluetooth audiòfon amplificador

Els audiòfons amb tecnologia Bluetooth utilitza tecnologia sense cables de avui per ajudar a tots els usuaris amb problemes auditius per quedar-se fàcilment connectat a iOS i telèfons Android, televisors, tauletes i altres dispositius d'àudio favorits.


Aquest Bluetooth nou audiòfon amplificador G-25-BT es construeix amb l'última tecnologia sense cables bluetooth per adaptar-se fàcilment per a tots els adults, gent gran igent gran és la pèrdua d'audició. Amb la tecnologia bluetooth, pot connectar l'audiòfon a lesiOS i telèfons Android, televisors, tauletes i altres dispositius d'àudio favorits pel bluetooth aparellat pertelèfon trucant, música i veure la televisió.

Amb el blau únic moderna, metge i audiològic dissenyat "CE i aprovat per la FDA" per lleu per pèrdua d'audició moderades.


Trets clau de producte:
1. producte mida: 10 x16 x 48 mm
2.Weight:6.8 g
3.Max. saturació so nivell de pressió (SSPL): 120dB±5dB
4. ple de guany acústic: F = 1600Hz, 45±5dB
5. total harmònics (THD): F > 800 Hz ≤3%; F<1600h>
6. freqüència de resposta: 400-4500 Hz
7. equivalent de soroll: ≤28 dB d'entrada
8.Battery:Lithium bateria
9. bateria actual desguàs: 2 mA
10. calcula la bateria:60 hores
11. tensió nominal: D. C 5V


NOU bluetooth audiòfon amplificador G-25-BT especificació:

G25BT SPEC.jpg

Bluetooth audiòfon avantatge G-25-BT:

  • * Aquest bluetooth rechargeable audiòfon amplificador és simple i fàcil d'usar. Funciona amb bateria recarregable d'alta qualitat, literalment reduir les despeses de tota la vida de piles en el llarg termini. Seva gran pila ofereix al voltant de 60 hores contínuament utilitzant després un plenament acusat en 4-6 hores.

  • * L'amplificador G-25-BT bluetooth audiòfon és còmode per a muntatge les orelles dret i esquerre. Té una qualitat de to de manera digital per distorsió baixa d'àudio i veu més clara. També té un tret de reducció de soroll que ajuda l'usuari escolta amb la màxima claredat.

  • * L'alta qualitatbateria recarregable de liti és mediambiental amistosament i energia Estalviï amb la500 vegades bateria recarregable

Com contactar amb el fabricant d'audiòfons blueooth?

Bluetooth Hearing Aid Rechargeable Pair for Seniors Adults and TV Music Mobile Phone

Hot Tags: Bluetooth escoltar ajuda amplificador, fabricants, proveïdors, baix, a l'engròs preu
Investigació

You Might Also Like