Des del 2008, la Byvision Science Technology Ltd, basada en l’alta qualitat del producte i la gran capacitat R GG; D, ens hem convertit en un proveïdor expert de la Xina, amb un capital registrat inicial de 2 milions de dòlars. Tenim empleats hàbils i enginyers experimentats en R& D.

La nostra empresa també va invertir i combinar el Great-Ear per fabricar i vendre els audiòfons Earsmate, amplificadors auditius, audiòfons digitals i instruments mèdics el 2016. Tots els nostres audiòfons Ears mate d’aparells auditius digitals, audiòfons BTE, audiòfons ITE, els auditius recarregables, els audiòfons invisibles, els audiòfons ITC i els audiòfons RIC estan aprovats per CE, RoHS, FCC i FDA.

Sobre les grans orelles

Les grans orelles (www.great-ears.com) empresa es troba a l'any de 2016 a la província de Zhongshan, Guangdong, Xina. És un fabricant que creix ràpidament en els camps per ampliar R GG; D, dissenyar i vendre els aparells audiòfons digitals de gran marca EarsMate, audiòfons OTC, audiòfon bluetooth, amplificador auditiu i amplificadors de so personal (PSAP). Com a fabricant de productes audiòfons professionals, les nostres capacitats gairebé integrades tenen com a objectiu proporcionar als nostres clients resposta ràpida, gran volum, alta qualitat i servei OEM / ODM, però amb solucions auditives de baix cost, inclòs el disseny de PCB, modelat d’allotjament i personalització de programari.

La nostra empresa proporciona diferents varietats d’aparells audiòfons i amplificadors auditius, com ara el digital, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, ajustament obert, audiòfon bluetooth, audiòfon recarregable i audiòfon wireless. La majoria dels nostres productes auditius han estat aprovats per una sèrie de certificats de qualitat (CE / ROSH / FCC / ISO / FDA, etc.) per cooperar amb els EUA, la zona d’Europa i tots els mercats d’ultramar. Ara tenim diverses oficines a la Xina, per exemple, la ciutat de Guangzhou i la ciutat de Shenzhen. Benvingut a visitar-nos en qualsevol moment. Estem desitjant cooperar amb vosaltres. Segur que oferiu un producte de qualitat, un preu assequible i un servei postvenda del 100% de satisfacció i una garantia de 12 mesos.

L’empresa sempre s’ha adherit a la cotització de GG;primera qualitat, primer clientGG quot; objecte social, mantenir la millora contínua i la innovació per satisfer el mercat com la política de gestió i" zero defecte, zero queixes" com a objectiu de Gestió de la Qualitat.

Amb la missió teòrica “Per a una bona audició i una bona vida”, creiem sincerament que és un gran audiòfon Earsmate (www.earsmate.com) els dispositius portaran una bona vida als clients. Ja sigui per a un mateix, amics, col·legis o socis, els grans audiòfons fàcils d’utilitzar i assequibles Earsmate serien l’opció ideal per a persones amb deficiències auditives.

Visita a la fàbrica

Factory tour PIC

Demostració comercial

Trade Show PIC

Certificat

Certificates

Per obtenir una gran audició i bona vida, comenceu a contactar amb nosaltres ara per correu electrònic de: info@byvisiontech.com o info@great-ears.com!

Connexió de compradors globals amb proveïdors xinesos del paíshttps://great-ears.en.made-in-china.comvia Made-in-China!